Skip to content


Billige Flexfit caps! – Mange fede Caps bl.a fra New Era!

Se det store udvalg i fede street caps her.

Hvis du er en af de mange der ønsker en fed cap at tage på til sommeren, eller bare som et mode objekt, så skal du købe nogle caps her. Billige caps finder du nærmest ikke. Du finder de populære Flexfit caps utrolig billigt online, og kan gå med den med god samvittighed, da det nemmelig er den ægte vare, og du har derfor ikke en fake cap. Disse cap er super billige, og udstråler mode på højeste plan. Selvom de er billige er de dog ikke gået ned på kvaliteten.

Flexfit er den billige cap, som mange går med. Her er det muligt at skifte dine caps ud oftere, da disse Flexfit caps er rimelig billige. Med Flexfits er du garanteret fede caps som udstråler mode cap, men stadig er god nok at bruge på et eventuelt arbejde, hvor den kan risikere at blive beskidt.

New Era laver de nok mest populære caps på markedet. Det er nemlig disse caps med stor skærm foran, og med det populære NY mærke foran. NY mærket står selvfølgelig for New York, og hentyder til at det er en New York Yankees cap, som er meget brugt og populær i netop USA. NY, New Era caps fås i et bredt udvalg. New Era caps finder du sjældent specielt billigt, da de har en rimelig listepris. Man kan altså sige at NY caps ikke sådan falder i værdi, og måske holder deres popularitet bedre. Du finder i hver fald et stort udvalg af New Era eller NY caps om du vil på nettet.

NY caps og New Era er altså samme mærke, New Era er mærket, og NY Yankees er en slags model navn, så folk ved hvad cap du mener når du siger det. Det der gør netop NY Yankees cappen speciel er bogstaverne NY der er syet på cappen foran, og så det guld logo der ofte sidder på skyggen, som oveni købet er ret stor.

Posted in Generelt.