Skip to content


Billige rejser! – Køb dine rejser på afbetaling!

Er du en af de mange der godt vil ud og rejse, men ikke har penge til det, så se blot her hvor du får billige rejser på afbetaling.

Mange søger i øjeblikket efter billige rejser, men har alligevel ikke penge til det. Du kan nu købe på afbetaling og på den måde slippe med en billig månedlig ydelse i stedet.

Fordelene er at du kommer ud og rejse nu her, og kan betale af på det over resten af året, eller hvor længe du ønsker det. Du kan derfor næsten selv bestemme hvad du skal betale hver måned.

Nu tror du sikkert at det er dyrt at rejse på afbetaling, men faktisk ikke. Renter og det er nemlig ikke så dyrt som man skulle tro, så du kan nemt og billigt komme af sted på din sommerferie, også selvom du er dårlig til at spare op.

Dette henvender sig i sær til dem der er dårlige til at spare op, og derfor aldrig kommer ud at rejse. Du slipper for at gå ned og låne penge i banken til rejser, men kan i stedet sidde hjemme på bærbaren og bestille din rejse, og sikre dig en billig rejse og nogle gode betalingsvilkår.

Destinationerne går mange steder hen, og du finder nogle særdeles attraktive priser og rejser, og med afbetaling kan du rejse mange gange, og dele udgifterne ud på mange måneder.

Denne unikke mulighed går i sær ud til dig som måske skal ud og arbejde om nogle måneder, men indtil har noget ferie eller andet. Med afbetaling kan du så nemmere betale af på det når du får job.

At betale din rejse med afbetaling er en smart måde at komme ud og rejse på med det samme, og du får derfor ekstremt billige rejser. Du får masser af drømme oplevelser, og slipper med et lille beløb om måneden, ideelt hvis du er på SU og ikke har råd til at ligge så mange penge ud på en gang, men ønsker det afbetalt over mange måneder.

Hvad koster det så tænker du måske, jo her ser du:

Den månedlige rente er på 0,99% (12,55% i årlig debitor rente)

Du betaler et oprettelsesgebyr på 5% af lånebeløbet, min. 400 kr. max. 1500 kr.

Du betaler et månedligt gebyr på 15 kr.

Posted in Generelt.

Tagged with , .