Skip to content


Færdig med den tredje HST cyklus

Læs eventuelt mere om HST programmet først.

Så blev jeg færdig med tredje HST cyklus. Denne del af HST cyklussen var baseret på 5 gentagelser og til sidst i cyklussen skulle jeg så yde max.

Sidste dag, som var i dag, havde jeg dog ikke en trænings partner med, så det var ikke alle øvelser i HST programmet jeg kunne presse mig til det yderste i. Jeg var umiddelbart steget i de fleste øvelser, og skal lige have fundet ud af om jeg vil køre den sidste HST cyklus, eller om jeg bare vil holde pausen til restituering nu her. Pausen bliver på en uge ca, plus minus et par dage, det kommer an på hvordan det passer bedst ind.

Hele cyklussen har jeg faktisk fuldt ret godt, mistede et trænings pas fordi min farfar desværre gik bort en af dagene. I begyndelsen var det jo lidt anderledes at køre 5 rep, eftersom jeg i den anden HST cyklus havde kørt 10 rep, men det lykkedes at komme ned at køre 5 rep, og også med nogen lunde resultater. Jeg tor under alle omstændigheder at jeg tager ned og prøver at yde max i næste uge, så må vi se om jeg køre videre med sidste HST cyklus, eller om jeg bare skal holde pause og finde et andet program.

I hver fald bliver næste program lidt anderledes, også hvis det bliver HST programmet igen. Der bliver færre øvelser eftersom jeg køre alt for mange, og sikkert overtræner musklerne på længere sigt. Men mere om det når jeg finder det nye program, som selvfølgelig bliver postet her på siden. Der vil også snart komme lidt info om hvad jeg tager i de forskellige øvelser.

Alt i alt gik tredje HST cyklus ret godt, og jeg steg da i næsten alle øvelser.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , , .