Skip to content


iPhone skin covers! iPhone skins til det originale cover!

Se det store udvalg i iPhone skins så du får et flot cover til din iPhone.

Er du en af de mange der har en Apple iPhone? – Der er pludselig mange der har en iPhone, og den er derfor ikke så speciel designmæssigt som den var engang. Med disse nye smarte skins til dit cover kan du få en unik og speciel iPhone igen, som med garanti vil vække opmærksomhed i Apple klubben.

Disse iPhone skins er lavet så du billigt får et nyt look til din iPhone, og de dækker selvfølgelig dine gamle ridser i dit gamle cover. Med disse skins klistrer du et helt nyt design på din iPhone, og du får et råt udseende som mange ville bemærke. Pludselig vil din iPhone være midtpunktet med disse fede skins der får din iPhone til at skinne med helt nyt liv. Disse moderne skins vil vække liv i din gamle iPhone og få den til at se hamrende lækker ud og give dit iPhone cover et helt nyt design. iPhone covers er dyre, og hvis du køber et iPhone cover vil du bare få ridser og andet fjernet, men have det samme udseende. Med et iPhone skin får du et helt unikt design som der ikke er mange der har. Du får et helt nyt skin til din iPhone så den kommer til at fremstå ikke bare som en ny mobil, men den kommer til at give et helt andet udtryk med disse nye skins design.

Med disse skins designet til iPhone får du desuden ikke ridser i dit gamle cover, der jo sidder bag ved dette skin. Du beskytter derfor din iPhone og dit cover for flere unødige ridser, og kan blot skifte skin til din iPhone når du er træt af det gamle. iPhone covers koster meget, men skins til din iPhone er meget billigere og du får dem billigt online hvor du får et stort udvalg i billige iPhone skins til alle iPhone modeller.

IPhone er blevet en meget populær telefon, derfor er der selvfølgelig mange der har den. Der er bare få der har et iPhone skin til deres 2g, 3g, 3gs eller iPhone 4! – Derfor kan du næsten med sikkerhed blive en af de første i din vennegruppe til at skille sig ud med disse fede skins på din iPhone. Billige skins til iPhone, næsten som en cover erstatning for iPhone kan du få disse skins så din iPhone igen kommer til at stråle.

Mange forskellige skins til mange forskellige iPhone modeller, heriblandt den nye iPhone 4, hvor du får flotte skins til denne moderne telefon, der giver den et helt nyt design. Du finder også skins til de mere almene iPhones, nemlig 3g, 3gs og 2g versionen, du finder altså skins til alle modeller af iPhonen, så du er sikret et skin der passer din stil og din mobil.

IPhone skins fås til mange forskellige stilart, og du er næsten sikker på at finde et skin der passer din stil, så udskift tanken om et nyt cover med idéen om en ny stil og et skin der repræsentere din stil bedre end et iPhone cover!

Du finder selvfølgelig skins til alle iPhone modeller, men du kan også selv være med til at designe dit iPhone skin til dit cover! Ja du læste rigtigt, du kan designe dit eget lækre skin til din iPhone! – Få et unikt iPhone cover met et vanvittigt skin du selv har designet! – Vær sikker på at du fået et cover og et skin som ingen andre har, lav dit eget skin til dit cover på din iPhone 3gs eller iPhone 4 eller de andre modeller!

Posted in Generelt.