Skip to content


Sheiko evaluering

Læs først om Sheiko programmet, det program vi har kørt er Beginners 2.

Så blev min ven og jeg færdig med Sheiko programmet, og det er gået ret godt. Vi har dog kørt øvelser ved siden af dem vi skulle i programmet. Da programmet ellers ikke ville udmatte os nok efter vores mening. Vi kørte også med flere kg end vi reelt burde, men vi kørte de gentagelser som vi skulle, bare tungere end Sheiko programmet anbefalede.

I Sheiko programmet skulle vi tit køre mange sæt, og kørte meget få gentagelser, dette gør selvfølgelig at vi nok ikke kan tage så mange gentagelser med de kg vi kunne engang.

Det er mest i de store basisøvelser vi er steget, vi havde ikke taget max før i squat og dødløft, men kan mærke at jeg i hver fald er blevet en del stærkere i øvelserne, jeg har blandt andet taget 100 kg tre gange og 110 to gange i squat, så der skulle være mulighed for at stige efter denne restituerings uge. I dødløft er vi også steget. Bænkpres, som er den vi gør mest op i, er vi også steget. Min makkers max var før 75 og han har nu taget 77.5, men der skulle være stor mulighed for at han tager 80 kg efter den restituerings uge. Jeg selv havde før en max på 92.5 og har nu været oppe at tage 97.5 kg. Disse nye max er taget midt i et trænings pas, så vi regner stærkt med at vi kan tage mere efter restituerings ugen.

Rent masse mæssigt syntes jeg ikke Sheiko programmet har skuffet, tvært imod, jeg regnede med at det kun var styrke program, men syntes også der er kommet lidt masse med.

Programmet kan godt anbefales hvis man ønsker at træne de store basisøvelser, og man skal nok stige i dem, men det kan godt være lidt træls kun at køre disse øvelser og ikke køre flerer af de mindre.

Der kommer resultater efter restituerings ugen.

Posted in Programmer.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , .