Skip to content


Sheiko styrke program

Jeg vil her skrive om et Sheiko styrke program som jeg lige er startet på med en ven.

Sheiko programmet er lavet i excel, og er fundet på motion-online.dk, programmet kan hentes her, Sheiko program.

Programmets varighed er 1 månede, hvorefter man tager en uges pause så man restituere. Programmet er et typisk styrke program, lavet af russeren Boris Sheiko. Russerne har længe været kendt inden for bodybuilding og styrkeløft, grundet at landet smider mange penge i forskning af muskulatur, så russerne har godt styr på hvordan man opbygger muskler bedst.

Jeg har valgt at køre Sheiko programmet fordi at jeg har store forventninger til at få styrke i de store løft som dødløft, bænkpress og squat. Programmet Sheiko byder ikke på noget stort øvelse valg, men det er derimod lavet så man køre få øvelser men der imod mange sæt bænkpres og squat. Sheiko programmet jeg køre er beginners 2, og kan findes i det excel ark jeg linker til.

Efter den første træning kan jeg sige at det godt kan blive hårdt at køre omkring 18 sæt bænkpres, selvom der ikke engang var vildt mange kg på stangen. Min ven som køre programmet med mig, blev allerede lidt træt af programmet, men jeg regner med selv at holde ud de 4 uger, og se hvor meget styrke jeg fårud af det. Jeg regner med at komme tæt på de 100 kg i bænkpres, og det er også derfor jeg har valgt programmet.

Jeg glæder mig allerede til at evaluere på programmet og se hvor meget styrke jeg får.

Posted in Programmer.

Tagged with , , , , , .


3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Sheiko efter godt en uge | Fitman.dk linked to this post on 3. marts 2009

    […] Læs eventuel først om Sheiko programmet. […]

  2. Sheiko trænings dag | Fitman.dk linked to this post on 3. marts 2009

    […] har indtil nu trænet Sheiko programmet i næsten en uge, 2 dages træning. Jeg syntes dog at jeg mangler lidt flere øvelser, når man […]

  3. Sheiko evaluering | Fitman.dk linked to this post on 25. marts 2009

    […] først om Sheiko programmet, det program vi har kørt er Beginners […]