Skip to content


Sheiko trænings dag

Jeg har indtil nu trænet Sheiko programmet i næsten en uge, 2 dages træning. Jeg syntes dog at jeg mangler lidt flere øvelser, når man tænker på det er fullbody syntes jeg ikke Sheiko programmet kommer nok rundt til alle muskel grupper. Jeg smider derfor nogle gange ekstra øvelser på til at supplere med, men følger ellers Sheiko programmet ret godt. Sheiko programmet giver musklerne en hel anden måde at arbejde på, fx når man køre bænkpres, og man skal køre så mange sæt med rimelig få reps. Men det er samtidig også sjovt at køre Sheiko programmet fordi det netop er lidt anderledes, og eftersom musklerne ikke er vant til den form for stress, kan det nogle gage bedre mærkes.

Indtil videre syntes jeg dog godt at nogle af løftene i Sheiko programmet kunne være lidt hårdere, min max i bænk er pt. 92,5 kg, og syntes at det er næsten plat at tage 77,5 kg blot ½ gang, eftersom jeg let ville kunne tage den en del flere gange. Derfor har jeg også tænkt mig at smide lidt flere kg på de dage jeg har overskud til det. Skal jo helst kunne presse mig op på 100 kg i bænk næste gang, så Sheiko programmet rigtig kan fremstå som et styrke program.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , .