Skip to content


Slim fit vinterjakker! Fede vinterjakker med masser af

Hvis du er en af dem så gerne vil have en vinterjakke der sidder tæt og ikke får dig til at se tyk ud, så bør du kigge med her.

Mange unge ønsker at vise at de har en flot tynd kropsbygning, og dette er moden i år inden for vinterjakker. Vinterjakker der sidder tæt, de såkaldte slim fit princip er kendt fra bl.a. bukser og meget mere, og har længere tid være på mode inden for sommerjakker. Sidste års mode med de dyre Canada Goose mærke vinterjakker er ovre, og nu er det på tide med nogle slim fit vinterjakker der viser din facon. Vi har allerede set trenden mod at gå mere over i sports look fra skoene, hvor Nike Free og flere andre sportssko har været på mode. Denne trend er ført videre til vinterjakkerne der nu skal se en smule sporty ud, og sidde tæt til kroppen.

Det at vinterjakken sidder tæt til kroppen kan stadig give en masse varme, og giver et super fedt look hvor du ikke får en forkert udstråling som var du fed. Med vinterjakker der har slim fit menes der hvor jakken ikke er for ”stor” nogle stedet, men sidder så man kan se figur, lidt ligesom ved slim fit bukser. Trenden går igen for piger og drenge, og det er nu yderst populært at finde den rigtige vinterjakker. Vinterjakker er næsten det de fleste danskere går mest med i løbet af året, og netop derfor er vinterjakker blevet så populært, og især dem med slim fit hvor man viser mere af hvad man i virkeligheden er.

De fede slim fit jakker kan fås ved at følge dette link, Eller vælge linket i det pop-up der er kommet frem.

Posted in Generelt.

Tagged with , , .