Skip to content


Om mig

Først i korte træk:

Navn: Simon Bilstrup

Alder: 21

Fedtprocent: 17,4 % (3 maj 2010)

Trænings erfaring: Siden sommeren 2007, men det var ikke i ordenligt center, først i begyndelsen af 08 kom jeg i center, så blev det mere seriøst, og siden september 08 er det begyndt at blive mere seriøst.

Kost: I september 08 begyndte jeg at gå mere op i min kost, og begyndte på nye vaner der gerne skulle gaine lidt muskelvækst. Dog forekommer der stadig en del smuttere og byture. Jeg har vil ikke lægge alt på hylderne for træning.

Mål med træning: Opnå masse samt styrke, så man har mere overskud i hver dagen, og stadig er tilfreds med spejlet. Samt det er god afstresning fra hver dagen.

Løb:

Jeg startede med at løbe i slutningen af 06, men efter jeg havde trænet mig op til at løbe 16 km på en måned, så overanstrengte jeg mit højre knæ. Dette gjorde at jeg havde en lille pause på et halvt år, inden jeg så begyndte at løbe igen. Jeg har i længere tid bare løbet mindre distancer, altså under 10 km. Efter jeg deltog i Skive Løbet i 08, jeg løb 5,3 på 23.20 min, så blev interessen for løb større. En dag da jeg var ude at løbe, så slog det mig at jeg burde træne op til maraton, og der startede træningen så.

Nu har jeg snart trænet op til maraton i 2-3 måneder, og har været oppe at løbe 20-32 km flere gange, og er ved at føle mig klar til et maraton. Jeg løb dog forleden 11 km med en rimelig hurtig tid, men efter jeg kom hjem, så fik jeg ondt i venstre knæ. Tror jeg har overanstrengt det, og prøver så at holde lidt pause og træne mig langsomt op igen.

Det var meningen at jeg skulle løbe ved Uhrskovs maraton i Farsø, men eftersom jeg har fået en løbeskade i mit venstre knæ bliver det udsat. Jeg vil prøve at løbe maraton sidst på sæsson istedet håber jeg på, hvis mit knæ da kan holde til det.

Det var meget kort om mig. Siden bliver naturligvis opdateret løbende og bliver redigeret så det hele passer.

Oktober 09 update:

Jeg løber stadig og træner stadig, jeg har for nylig trænet mig op til at løbe halv maraton på 7 uger. Jeg gennemførte derved mit første halv maraton, og tiden blev 1.50 hvilket vel var okay. Dette skulle dog blive bedre næste år, målene er sænket lidt i øjeblikket, da jeg er blevet træt af at ødelægge min knæ og hellere vil have en mulighed for at løbe når det passer mig.