Skip to content


Få den fedeste JBL sounddock til din Iphone/Ipod!

Se den fedeste højtaler du kan få til din Iphone/Ipod.

Vil du have det ypperste inden for lyd til din Iphone/Ipod? Så er det vidst ikke nogen hemmelig at JBL er noget af det selv diskoteker, bil fanatikere og mange andre er helt vilde med. Nu kan du få en JBL højtaler, altså en sounddock eller en dockin stand om man vil til din Iphone eller Ipod. Med en JBL sounddock er du sikret den vildeste lyd til din Iphone eller Ipod.

Med JBL er du altid sikret ren og klar lyd, så det er jo ikke for sjov at de nu laver en dockin stand, den skal skam også kunne spille rent og flot musik. JBL sounddock har en fjernbetjening så du kan skifte numre imens du sidder i sofaen, din JBL sounddock højtaler klare så det hele imens du får de skønneste toner spillet ud gennem JBL højtalerne.

JBL højtalere har længe været kendt, og er i en kvalitet så man tydelig kan høre forskel, så det vil Iphone og Ipod fans også hurtigt kunne høre når du skruer op for din JBL sounddock.

JBL sounddock har hele 2×10 watt output, dette lyder måske ikke som noget helt vanvittigt, men når det er JBL kan du regne med at det er rigtige watt, og at de typisk spiller meget højere end de fleste andre mærker fordi JBL opgiver deres tal rigtigt. JBL sounddock dockin stand giver derfor høj lyd og du kan sagtens bruge den som højtaler til din Ipod eller Iphone. JBL har især tænkt på designet da de lavet denne JBL sounddock højtaler. Designet er helt i særklasse.

JBL sounddock er formet som en rund kugle med din Ipod eller Iphone i midten og du får derfor en super fed hvid højtaler til din Iphone eller Ipod. JBL sounddock er den perfekte højtaler hvis du ønsker design i top klasse og lyd der bare siger spar 2!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , .