Skip to content


Apple Iphone skærm! – Køb en ny skærm til din Apple Iphone!

Køb en ny skærm til din Apple Iphone, 2g, 3g eller 3gs!

Er du en af de mange der har købt en Apple Iphone hvor skærmen er gået i stykker? Er du træt af dyre reparationer for at få lavet skærmen på din Apple Iphone?  Så se her!!!

Du kan på denne side købe billige skærme og covers til din Apple Iphone! – Du sparre på den måde en masse penge når din skærm på din Apple Iphone går i stykker.

Du er sikkert vant til at få en stor regning når din Apple Iphone skærm går i stykker, og du sender din Iphone til reparation for at få lavet skærmen på din Apple Iphone. Her kan du selv få skærmen til sendt, og selv lave den sådan at du slipper for alt for dyre regninger fra reparatøren når du står med en ødelagt skærm på din Apple Iphone. På den måde får du lavet din skærm utrolig billigt på din Apple Iphone.

Du slipper på den måde af med revner i skærmen og meget andet på din Apple Iphone.

Jeg har personligt selv hørt mange der har ødelagt skærmen på deres Apple Iphone, og har hørt gennem et par stykker at skærmen er det svage led i en Apple Iphone grundet at de fra Apple’s side af har “spændt” skærmen for hårdt op, og den er derfor ikke særlig fleksibel, derfor kan skræmen godt revne og flække på Apple Iphone. Dette skulle være tilfældet på Apple Iphone, 2g, 3g og 3gs.

Få derfor billige skærme til din ipod iphone 2g, 3g eller 3gs her!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , .