Skip to content


Badevægte! – Køb en kvalitets badevægt her! – Køb en avanceret badevægt!

Gå direkte til siden med Tanita badevægte!

Få din nye Tanita kvalitets badevægt her! - Køb den online og spar penge!

Få din nye Tanita kvalitets badevægt her! - Køb den online og spar penge!

Søger du en højst avanceret badevægt, så har du netop fundet den. Disse Tanita badevægte er din nye personlige træner. Tanita badevægtene kan fortælle dig næsten alt, og kan hjælpe dig med at få mere ud af din træning. Med Tanita badevægtene får du hjælp med at måle kropsfedt, dette er en kæmpe fordel for dem der træner for at få større muskler, da man på denne måde kan holde øje med om man stiger i vægt på grund af muskler eller fedt. Tanita badevægtene yder også denne funktion til børn, fra 7-18 år! – Dette er en god funktion hvis du syntes dit barn er lidt overvægtig, og du kan med Tanita badevægten måske endda motivere dit barn til at få en lavere fedt procent. Den smarte badevægt fra Tanita kan ud fra alle oplysninger fortælle dig hvor mange kalorier du skal indtage i løbet af dagen, dette kan være for at komme ned på din ideal vægt, eller for at holde vægten. Dette er utrolig smart, og bliver ofte brugt i bodybuilder verdenen fordi at du på den måde kan planlægge din kost og på den måde øge din muskelmasse mere effektivt. Badevægten tilbyder at huske 4 personer + at den har en gæste funktion, du kan således følge din udvikling skridt for skridt.

Når det gælder badevægte og måling af sig selv, så er der nogle grund principper for korrekt og den mest nøjagtige måling. Det er bedst at hoppe på vægten fra morgen af lige efter et toilet besøg, dette skal så altid gøres på samme tidspunkt for at få den mest præcise måling. Grunden til at det er den bedste måde at måle sig på badevægte er at du er sikker på at du ikke har indtaget et stort måltid lige inden der ligger og fylder i maven og derfor giver udsving på badevægten.

Tanita badevægtene er i yderst god kvalitet, og pris og kvalitet hænger virkelig sammen. Har du købt en Tanita badevægt har du en personlig træner så du kan få mest muligt ud af træningen, blot ved hjælp af en badevægt. Tanita badevægten kan også ud fra alle oplysninger bedømme dit sundhedsniveau. Tanita badevægtene er altså noget af det bedste inden for badevægte. Du kan også få målt din muskelmasse på Tanita badevægten. Tanita badevægte er altså din personlige personvægt der også kan hjælpe med gode trænings råd!

Tanita badevægtene kan fås i forskellige priser, alt efter funktioner. Du kan hele udvalget af Tanita badevægte her.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , .