Skip to content


Billige kassetter! – Køb din kassette til din cykel billigt online!

Se det store udvalg i kassetter, og vælg lige den kassette der passer til din cykel! – Nemt og billigt!

Hvis din cykel også er begyndt at køre lidt hårdt i det, og det ikke nytter noget at skifte kæden, så er det måske en ny kassette du har brug for. De tandhjul der sidder på cyklen, og som bestemmer hvilket gear cyklen er i osv, det kaldes kassetter. Du kan selv finde den kassette du har brug for til din cykel, og det behøves ikke være så svært at finde kassetten der passer til netop din cykel. På siden finder du hurtigt en kassette der passer din cykel, og du får en billig kassette på den måde. Du spare derfor mange penge ved ikke bare at sende din cykel til cykelmekaniker for at få skiftet din cykels kassette.

Du finder derfor billige kassetter til cykler her, og kan nemt selv montere den.

Du finder en kassette billigt til din cykel her, og du kan nemt se hvilke modeller der passer ved den blot ved at se det på dette:

Shimano kassetter

Sram kassetter

Kassetter 101

Kassetter 121

Kassetter 202

Kassetter 282

Mange cykler køre med shimano gear vælgere, kassetter og du kan derfor bare købe nogle shimano kassetter billigt hvor du så kan vælge hvilken kassette der passer til din cykel. På den måde kan du også vælge hvor mange gear du vil have på din cykel, med en shimano kassette kan du vælge at købe andre tandhjul, det eneste du derudover skal justere er kæde, og måske skal du have ny gear vælger. Kassetter behøves ikke koste kassen, og du behøves derfor ikke at skrotte din cykel bare på grund af at kassetterne er gået i stykker.

Du finder selvfølgelig et stort udvalg i kassetter til billige penge, og spare på den måde penge ved cykelmekanikeren. En cykel kassette behøves ikke at være svær at montere, de fleste kan selv montere deres kassette på cyklen.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , .