Skip to content


Billige MTB cykler! Køb en billig MTB cykel her!

Gå direkte til siden med gode tilbud og billige priser på MTB cykler!

Lækre kvalitets MTB cykler til billige priser!

Lækre kvalitets MTB cykler til billige priser!

Er du på udkig efter en mountainbike, bedre kendt som MTB cykler? Så behøves du ikke lede mere! Cykel Partner har nemlig et kæmpe udvalg af MTB cykler, og i forskellige pris klasser, men så alle kan være med. Siden sælger dog ikke cykler der ikke er iorden kvalitets mæssigt, så prisen er dyrer end fx discount butikkernes cykler, men det er kun for at sikre at kunden får en kvalitets MTB cykel. Sidne har et stort udvalg, men har også et stort udvalg i størrelser. Er du i tvivl om hvilken størrelse MTB der passer dig, så kan du altid ringe til butikken og høre hvilken MTB størrelse du skal have. Du kan selvfølgelig få MTB cykler i alle mulige farver også, så er det noget der spiller ind for dig, har de helt sikkert en MTB der passer dig.

Hvis du vil have en virkelig kvalitets MTB cykel som du næsten kan stille op i konkurrence med, så har de netop nu en kampagne model til 6.699 kr. (Spar 1000,-) som virkelig er lækker! Nogle af tingene der kan nævnes om MTB cyklen er fx de hydrauliske skivebremser både for og bag, samt de 27 gear så du altid kan finde et gear der passer til lige præcis dig! Der udover har MTB cyklen også en justerbar forgaffel så du kan justere den ind til offroad eller kørsel på vej. Dette gør at du får en MTB cykel du kan bruge i hver dagen til alle ture, både dem på arbejde, og dem til træningen i bakkerne.

MTB cyklerne er praktiske da de selvfølgelig kan bruges i byen, men heller ikke tager skade ved at køre over en græs mark eller over en kantsten. MTB er altså mere hårfører end fx en racercykel som er lavet til at skulle være så let som mulig. MTB cyklerne kan fås fra 3.199 og helt op til 6.699 kr, så du kan selv vælge hvilken kvalitet din MTB skal være. Dog er den billigste ikke i dårlig kvalitet, slet ikke faktisk, MTB cyklerne kan kvalitets mæssigt sammenlignes med de MTB cykler man køber ved cykel forhandlere, blot at de på nettet er billigere.

Cykel Partner sender selvfølgelig cyklerne hurtigst muligt, og har næsten alle deres ting på lager. Dette gør at du kan få din MTB cykel næste dag hvis du bare bestiller i god tid dagen inden! Siden er nem at handle på, og du er sikker på en yderst høj service når du bestiller din MTB cykel.

Gå direkte til siden med massere af tilbud på MTB cykler!

Se massere af tilbud på et vælg at MTB cykler!

Se massere af tilbud på et vælg at MTB cykler!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , .