Skip to content


Boksepuder billigt! – Boksepuder og andet bokse tilbehør!

Se det store udvalg i billigt bokseudstyr til den ambitiøse motionist, eller personen der bare gerne vil kunne afreagere.

Hvis du er ny i boksning verdenen, så kan jeg fortælle at det i virkeligheden ikke kræver så meget for at komme til at motionsbokse der hjemme. Det kræver nemlig, mere eller mindre, kun en boksepude samt et sæt boksehandsker. Boksehandskerne behøves sådan set ikke, men er nu en super god investering for ikke at ligge for meget pres på såvel håndled som knoer. Alle der har bokset uden handsker på en boksepude ved også at ens knoer hurtigt bliver godt mørbankede.

Mange vil gerne i form her til januar, og er man ikke så meget for at komme i fitness center og ønsker man sig egentlig bare et lille træningsudvalg, ja så kan et bokse start sæt måske være en mulighed. Det kræver ikke meget plads i hjemmet, og kan hænge i garagen som inde i huset. Det kan også hurtigt svare sig at købe en boksepude og et sæt boksehandsker selv, hvis du ikke er tilhænger af de andre faciliteter i et fitness center. Du kan tabe dig utrolig mange kilo blot ved hjælp af en boksepude samt et sæt boksehandsker. Du kan eventuelt sætte en cd på og så sige at du skal tæve løs på boksepuden i 10 minutter ad gangen, hvis du gør det ordenligt skal du nok få pulsen hurtigt op. Du kan eventuelt begynde at trippe på fødderne imens, dette øger også pulsen og dermed intensiteten så du taber dig endnu mere. En boksepude er altså en smart måde at tabe både fedt imens du opbygger muskler, og tilmed kan man have det sjovt imens! De færreste synes at en spinningstime er særlig morsom, men at banke løs på en boksepude fyldt med sand, det er noget mange kan få nogle aggressioner ud ved.

Boksehandsker kan også købes seperat, så hvis du går til motionsboksning et sted, men mangler et par boksehandsker for ikke at skulle bruge klubbens, så kan de også købes billigt her. Mange ønsker ikke sin hånd ind i en gennemsvedt boksehandske brugt at hundredvis af andre . Derfor medbringer flere deres egne handsker til motionsboksning, og selvfølgelig også til rigtig boksning. Skal du til at i gang med en gang motions boksning kan du også med fordel købe dit eget start sæt og sætte op hjemme. Du får billigt start sæt med boksepude og handsker, monteringsbeslag, samt en dvd så du kan komme igang. Hele bokse sættet er i god kvalitet og dette fremgår selvfølgelig også af prisen, det er jo ikke et sæt fra Bilka, men derimod et godt bokse mærke. Sættet er dog stadig perfekt til hjemmet og er en super billig måde at få forvandlet et ekstra værelse om til et trænings lokale hvor du kan smide en masse sved og finde vejen til den top form de fleste ønsker.

Posted in Generelt.

Tagged with , .