Skip to content


Fixie / single speed cykler

Så er det her! – Du kan nu bygge din egen fixie single speed cykel med billige dele, se udvalget her.

Er du en af de mange der har drømmen om en stilren, fed og moderne fixie single speed cykel? Så se her! – Du kan nemlig nu finde de lækre fixie single speed dele til din cykel online så du let kan lave den moderne og elegant! – Du behøves ikke andet end nogle få dele, og kan derefter let selv sætte din cykel i stand.

Fixie single speed cykler er utrolig populære, især i større byer som København hvor det nærmest er EKSPLODERET med fixie single speed cykler igennem de sidste par år!  Du finder endda Fixie single speed cykelsmede der har specialiseret sig i at ombygge cykler til fixie single speed cykler. Du har ikke kunne købe færdiglavede fixie single speed cykler i lang tid, og det har derfor været lidt prestige at man selv havde lavet den præcis som man ønskede sin single speed fixie cykel.

Med disse dele er det muligt at lave en gammel skrot bunke til en flot moderne stilren fixie single speed cykel! – Alle kan lave det, og du behøver ikke at være videre teknisk begavet, eller behøves ikke at have skruet hænderne helt rigtigt på, du kan stadig få bygget en fixie single speed cykel, da det faktisk ikke er så svært endda. Med fixie single speed cykler gælder det om at lave flotte cykler uden alle unødvendige dele. Det vil sige en clean single speed cykel der ser klassisk flot og smart ud. En fixie single speed cykel skal helst udstråle enkelte linjer, uden alt for meget andet pjat end det strengt nødvendige. Essensen i de moderne fixie single speed cykler er ikke at de skal være billige, og derfor må en renovation af en gammel cykel heller ikke forstås som et billigt alternativ til at købe en ny cykel. Det tager tid at bygge en fixie single speed cykel, og det koster alligevel lidt at få den lavet.

 

Jeg foreslår at man enten finder en ny cykel og skiller den ad, og sætter delene på, eller at man køber en gammel spand af en cykel som man istandsætter med alle delene. For at lave en gammel skrot cykel om til en moderne klassisk fixie single speed cykel, skal man få stellet sandblæst og malet ved en autolakør. Se om du kender en, og få din fixie single speed cykel lakeret billigt i en flot og enkel farve. Dernæst montere du dine ny indkøbte fixie single speed reservedele, som du montere på cyklen. Dette kan være fixie blå dæk og kæde, og nogle smarte fede håndtag.

Noget af det vigtigste ved en fixie single speed er selvfølgelig at der ikke er nogle gear på den. En fixie single speed er altså lidt ligesom en bane enkeltstarts cykel hvor der ikke er flere gear at vælge imellem. Derfor skal en fixie single speed selvfølgelig kun have et gear. Dette kræver lidt nye tandhjul som du skal have købt dig fra cykelpartner.dk hvor du finder alle dine fixie single speed reservedele billigt.

Du kan derfor under et rimelig budget bygge en SUPER FED fixie single speed cykel til forholdsvis billige penge og cruise gaderne tynde med! Oplev den ægte moderne Københavner cykel, nemlig fixie single speed cyklen når du cruiser rundt i de Københavnske gader og stræder hen til cafeen for at spise med et par venner. at bygge en fixie single speed kræver ikke mange reservedele, men du kan gøre det billigt og få en super fed billig fixie single speed cykel til gaden! Alt afhænger af reservedele og tiden du putter i cyklen!

 

– Som en lille bonus, så køb dig en ordenlig lås, for fixie single speed er meget populære, og det vil da være dumt at miste den med det samme! ;o)

Posted in Generelt.