Skip to content


Gran Turismo 5 – Køb Gran Turismo 5 her! Billig Gran Turismo 5

Se hvor du kan købe Gran Turismo 5 i forskellige versioner billigt og få den leveret så du får den med det samme den udkommer.

Er du en af dem der har ventet LÆNGE på Gran Turismo 5 (GT 5) og ikke syntes Gran Turismo 5 Prologue var nok, så se her. Nu udkommer Gran Turismo 5 den fulde version nemlig. Den udkommer 3 november 2010 og Gran Turismo 5 udkommer i flere versioner.

Hvis du er en af dem der virkelig har ventet længe og er stor fan af Gran Turismo 5 kan du vælge mellem disse versioner:

GRAN TURISMO 5 COLLECTORS EDITION (PS3)

GRAN TURISMO 5 SIGNATURE EDITION (PS3)

GRAN TURISMO 5 (PS3)

GRAN TURISMO 5 PROLOGUE (PS3)

De forskellige pakker af Gran Turismo indeholder forskellige ting. Gran Turismo 5 Prologue er demo’en til Gran Turismo 5, og kom i 2008. Nu er den fulde version af Gran Turismo 5 så udkommet som den nye! – En fuld version af Gran Turismo som indeholder et kæmpe udvalg af biler og baner.

Gran Turismo 5 er den normale version af Gran Turismo 5, som du måske har gættet. Det er her hvor du bare får den fulde version af Gran Turismo 5. Du får altså ikke noget ud over den spillet Gran Turismo 5.

Gran Turismo 5 Signature Edition får du ikke bare Gran Turismo 5, men en hel pakke indeholdende Mercedes SLS AMG modelbil med GT mærke, GT nøglering, GT usb pen og meget mere mærket med GT. Endvidere får du en super fed stål boks til dit Gran Turismo 5. Dette er altså den ultimative Gran Turismo 5 pakke til den Gran Turismo fan der bare ikke kan få nok. En inkarneret Gran Turismo 5 fan vil selvfølgelig til en hver tid bestille denne Gran Turismo pakke og nyde den når den udkommer d. 3 november 2010.

Gran Turismo 5 Collectors Edition indeholder en masse og er lidt billigere end Gran Turismo 5 Signature Eidition. Denne version er ham der godt kan lide Gran Turismo 5 men som ikke er gået helt amok.

Hvis du søger Gran Turismo 5, og ønsker at bestille GT 5 hjem så du har det når det udkommer d. 3 november 2010 så bestil det her.

Gran Turismo 5 udkommer med online play, hvor du kan køre op mod 16 imod hinanden online spil med 16 spillere imod hinanden Gran Turismo 5. Der er over 950 biler med i spillet, og over 70 forskellige muligheder for baner, så der er virkelig nok muligheder i dette spil.

Det nye i Gran Turismo 5 er bl.a at Ferrari også er med. Dette var de ikke i Gran Turismo 4. Gran Turismo 5 indeholder også Top Gears Test Track så du kan se om du kan slå The Stigs tid rundt på banen i de samme superbiler som han køre i. Gran Turismo 5 er altså yderst up to date, og selvom det har været ventet længe ser det nu ud til at de kommer med en version af Gran Turismo 5 som du kan have det sjovt med i lang tid.

Gran Turismo 5 kan du købe billigt online og få den leveret straks den dato det udkommer verden over. Gran Turismo 5 billigt på nettet lyder måske meget rigtigt, men hvor kan du købe det? – Jo følg linkene her og du finder Gran Turismo 5 til en utrolig billig formidabel pris.

Gran Turismo 5 er selvfølgelig lavet til PlayStation3 som mange nok havde ventet. Derfor kan du kun købe Gran Turismo 5 billigt til ps3 online og spare penge.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , .