Skip to content


Handsker til træning! – Køb personlige handsker til at forbedre din træning her!

Se det store udvalg i trænings handsker billigt her.

Mangler du hjælp til træningen i form af trænings handsker, så er det her du finder billige trænings handsker og håndleds støtter. Med håndleds støtter, såkaldte wrist wraps, og trænings handsker får du støtter i håndleddet og hånden. Dette kan være en stor hjælp hvis du løfter tunge løft, og du kan mærke at dit håndled eller/og hånd får smerter ved det. Hvis du ikke ønsker at gå ned i vægt, eller er træt af at du ikke kan stige på grund af smerte i håndleddene og hånden så er trænings handsker og håndleds beskyttere lige noget for dig!

Wrist wraps og trænings handsker støtter nemlig håndleddet og hånden så det ikke er håndleddet eller hånden der er dit svage led under øvelserne. Det gør på den måde at du kan tage maksimalt i øvelser som fx, bænkpres, skrå bænk, millitary, dødløft, squat og mange andre øvelser.

Håndleds og trænings handskerne giver ikke bare støtte men du får samtidig ekstra greb styrke. Du kan på den måde tage nemmere chin up, bent over row og mange andre hvor grebs styrke og håndleds styrke er vigtigt. Her er et godt greb også uhyr vigtigt, og der er grebet i høj grad vigtigt.

Så hvis du vil have billige trænings handsker og håndleds wraps så finder du dem her! – Billige håndleds handsker og trænings handsker som du finder på tilbud netop her!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , .