Skip to content


Kvalitets city bike! – Køb din næste city cykel her!

Gå direkte til tilbudet på city bikes, og køb en billig cykel!

Bestil en city bike i dag, og du kan måske allerede cykle på den i morgen!

Bestil en city bike i dag, og du kan måske allerede cykle på den i morgen!

Hvis du bor i byen og ikke har behov for en bil, så er en city bike nok noget du skulle overveje. Cyklen er designet til at køre i byen og er derfor en slags “allround”  cykel.City biken er praktisk i bylivet fordi du for motion, og stadig kan ankomme til fx kontoret med stil. Cykler er nemlig altid poplærer, og city bikes er bestemt ikke en undtagelse. City bikes er nok en af de mest populære cykler, og man ser dem hele tiden i bylivet. Du kan få cykler i mange pris klasser, og city bikes svinger også meget. Men det er vigtigt at sørge for at man får noget kvalitet og noget der holder i længere tid, derfor kan det sagtens betale sig at give et par tusinde mere end de cykler man finder i varehuse, da disse ofte ruster og går i stykker efter meget kort tid. Kvalitets cyklerne på siden fås selvfølgelig i en masse størrelser så du kan finde en der passer godt til dig. Du kan få city bikes i følgende farver:

City Bikes i rød

City Bikes i sort

City Bikes i grå

og ikke mindst  City bikes cykler i blå.

City bike cykler fås både i dame og herre version, så du er sikker på at du kan komme ud at køre. Cyklerne har 7 gear, dette er indvendige gear for at få en enkel og nem cykel som ikke så ofte skal justeres. Flere af cyklerne har rullebremser. Disse cykler er altså gennemtænkt til by livet, da city biken ikke har brede dæk, og heller ikke tynde racercykel dæk, men en slags mellem ting som egner sig ufattelig godt til byen så man undgår at træde unødvendigt hårdt for at komme frem. Vælger du en city bike med bagage bære er der højst sandsynligt indbygget baglygte i, så du kan blive set i trafikken. Du kan selvfølgelig også vælge at købe nogle cykellygter uden batteri til din city bike, så du slipper helt for at bekymre dig over cykellygter.

Kort sagt er city bike cyklen uimodståelig lækker at køre rundt i byen på, og er en god cykel hvis du vil have en cykel der kan klare sig i lidt af hvert terræn.

Gå til siden med billige kvalitets city bikes!

City bike cykler i både kvinde og herre modeller, find din cykel nu!

City bike cykler i både kvinde og herre modeller, find din cykel nu!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , .