Skip to content


Lærkevej sæson 1 ! – Køb lærkevej sæson 1 billigt her!

Gå til dvd boksen med sæson 1 her!

Køb billigt den komplette sæson 1 DVD boks med serien Lærkevej produceret for Tv2! - Køb Lærkevej billigt her!

Køb billigt den komplette sæson 1 DVD boks med serien Lærkevej produceret for Tv2! - Køb Lærkevej billigt her!

Gik du glip af nogle scener, afsnit eller fik du bare ikke set Tv2’s geniale serie Lærkevej?  – Så køb Lærkevej sæson 1 billigt online og spar masser penge og få en masse sjove timer med Lærkevej sæson 1! Serien, Lærkevej kan man næsten sige der er den danske version af Desperate Housewifes som der har taget det meste af verden med storm. Lærkevej er bygget op med spænding, men på trods af seriens seriøsitet er det alligevel lykkedes Tv2 at få det til at være skide sjovt! Lærkevej handler om en blind villavej hvor der er ro og idyl – Skulle man da tro! Det viser sig hurtigt at Lærkevej har en del sjov drama. Personerne på Lærkevej er alle sammen nogle vi kan forbinde os selv med på en måde, den uheldige dame (spillet af Søs Egelind) som på trods af hendes “uheld” alligevel altid klare sig. Tilflytterne til vejen som heller ikke altid er lige heldige.

Lærkevej stiller os også i nogle situationer hvor man kommer til at tænke, er aktiv dødshjælp okay? – Hvor godt sammenhold skal man have på vejen? – Mobning på arbejdspladsen, hvad gør man? Lærkevej skulle have noget for enhver, og alle skuespillere i Lærkevej er utrolig dygtige, mange nye men også nogle af de lidt mere kendte skuespillere gør Lærkevej sæson 1 til et must have på DVD hylden.

Lærkevej sæson 1 bliver udgivet d. 15.12.2009 så den kan først blive afsendt fra den dato. Du kan købe den billigt nu og forære den væk i julegave til en du mener har fortjent en røv god serie Lærkevej sæson 1. Dvd boksen er utrolig billig 279.95 for sæson 1 af Lærkevej! – Dette er et røver køb!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , , .