Skip to content


Laptop skins! – Køb et lækkert skin til din bærbar og få et unikt design!

Få fede skins til din bærbar så din laptop fremstår unik og speciel og vækker opsigt!

Mange af de bærbar computere der bliver solgt i dag er enten kedelige og grå, eller har et design som mange andre også har. Med disse skins kan du få et helt unikt design på din bærbar computer, billigt og nemt! Et skin er et slags stort klistermærke som du klistre på bagsiden af skærmen på din bærbar computer. På den måde kan du ændre designet på din bærbar og få din egen personlige bærbar computer med et rigtig fedt skin.

Mange har købt en kedelig Dell bærbar computer hvor låget bare er gråt, og man kan med et nyt design skabe en helt ny computer som giver meget opmærksomhed blandt dine venner. Det er et super fedt initiativ med skin design til ens bærbar computer, og man kan nemt og let fjerne ens skin igen hvis man ikke ønsker det mere, og man vil ikke kunne se nogle mærker efter det. Design skins er let at montere pænt, og det bliver lavet i forskellige størrelser så det passer din bærbar computer. Hvis de ikke har det i en størrelse kan du få et lavet i lige din størrelse, du skal blot måle din skærm i millimeter.

Ønsker du et helt unikt design skin på din computer kan du selv lave et og sende dem! Det skal siges at net butikken har en yderst god service når det gælder design skins på bærbar. Det skal ligeledes siges at man ved at klistre et sådan skin på bagsiden af ens skærm beskytter toppen af ens bærbar mod ridser på dens ellers så kønne design. Det er på den måde en slags beskyttelse når du er på farten så din bærbar ikke får ridser på toppen.

Der dannes altså en slags film med design over din bærbar computers bagside.

Det må altså siges at være yderst fede skins, og du kan få det i forskellige farver, og forskellige designs! Så få din bærbar/laptop med det design du ønsker, utrolig billigt og pænt!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , .