Skip to content


Ny smag indenfor Proteinpulver! – Køb billigt proteinpulver her!

Så kom der en ny smag af proteinpulver.

Måske er du en af dem der er ved at køre lidt træt i de sædvanlige proteinpulver, der har smag af jordbær, kakao, vanilje, eller andre smag. Med deet nye bodylab proteinpulver får du proteinpulver med appelsin/fersken smag! – Smagen er fantastisk, og du kan endda få en gratis smagsprøve på fersken/appelsin proteinpulveret.  På den måde kan du finde ud af om det er noget for dig, eller om du eventuelt skal prøve en anden smag end lige appelsin/fersken smagen af proteinpulver. Proteinpulveret som er i smagsprøven er whey 95, hvilket vil sige at det er 90% ren valle protein der er i proteinpulveret. Du kan også få whey proteinpulver hvor det kun er 81% ren valle protein. Whey 80 er noget billigere end whey 95 som jo selvfølgelig er mere koncentreret. På den måde kan du selvfølgelig slippe med at tage færre gram af whey 95 end hvis du skal have whey 80.

Jeg har selv været på whey 80 proteinpulveret, og jeg vil sige at jeg steg ved indtagelse af whey 80 proteinpulveret sammen med at jeg kørte HST program. Jeg valgte at indtage mit proteinpulver der havde smag af kakao lige efter træning. Det anbefales at man indtager proteinpulveret inden 30 min efter endt træning, for maksimal effekt. Man ville også let kunne indtage proteinpulver hver dag, og så endda tage en ekstra lige efter træning, jeg mente bare ikke at jeg havde behov for så meget protein, og ville først lige prøve det.

En basis regel indenfor indtagelse af protein og proteinpulver er at man skal tage sin kropsvægt x 1,8-2. Det resultat man så får vil altså være mængde af protein man skal indtage i gram. Et eksempel kan se således ud:

Hvis en mand vejer 80 kg skal han så indtage:

80 x 1,8 = 144 gram protein

Dette skal helst indtages for at få optimal muskelvækst under træning. Nogle kan formå at indtage den rette mængde protein i form af kost, og andre bliver nød til at tage det som kost tilskud som fx proteinpulver. Der er i en normal portion whey 80 proteinpulver på 35 gram ca. 28 gram ren protein. Dette udgør jo altså en del af de 144 gram, og resten af protein skal så indtages i kost, hvis man da ikke ønsker at indtage endnu en portion proteinpulver om dagen.

På den måde er du sikret optimal indtagelse protein, og skulle du komme til at indtage for meget protein i form af proteinpulver eller kost, så fortvivl ikke. Det ekstra proteinpulver eller protein bliver blot omdannet til fedt, men nu skal det jo siges at de færreste bodybuildere syntes at det er dejligt med fedt på kroppen, så man ønsker selvfølgelig ikke at indtage for meget proteinpulver, kun i bulk perioder hvis man kører dette.

Så altså, søger du billigt proteinpulver med smag af fersken/appelsin, så vil jeg klart anbefale dette som er et lækkert kvalitets produkt af proteinpulver!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , .