Skip to content


Skive løbet 2010 – Halv maraton

Ja, så er løbet jo lagt fast d. 12 september. Her er mine planer for Skive Løbet.

Jeg har igen i år lige været på ferie i 14 dage med druk alle dage. Ikke skide smart for konditionen men skide sjovt tilgengæld.

Derfor skal jeg som sidste år starte helt for fra når det gælder løb! Sidste år formåede jeg at klare et halv maraton med kun 7 ugers træning. I år har jeg så omkring 7 uger igen. Jeg håber selvfølgelig på at komme under 1 time og 50 minutter som jeg ikke nåede sidste år.

Træningen er allerede startet, og hvor jeg sidste år da jeg kom hjem kunne løb kun 3 km, løb jeg igår hele 5 km! 😉 Det er selvfølgelig ikke skide langt, og især ikke i det tempo jeg havde på til sidst. Planen for i år bliver dog at ligge meget mere løbe træning ind. Således at jeg næsten er ude at løbe hver dag, og så bare kortere ture. Sådan at jeg måske kun løber 5-8 km, men tilgengæld gør det hver dag. Det er i hver fald planen her til at starte med.

Jeg har igen i år mine bekymringer når det gælder mine knæ, da jeg efterhånden har presset mig ret hårdt flere gange, så ved jeg at mit svage led er knæene. Det er det berømte “løbe-knæ” der vil kunne sætte en stopper for det hele. Jeg håber selvfølgelig ikke det bliver noget problem, men hvis knæene begynder at brokke sig bliver målet med at gennemføre Skive løbets halvmaraton nok desværre nedlagt, og så må det blive et andet løb, på et andet tidspunkt.

Det var lige en lille løbe update fra mig af, og håber at der er flere der ude som får løbe trænet her hen over sommeren! 🙂

Posted in Løb.

Tagged with , , , , , , , , .