Skip to content


Solcreme billigt! Køb din solcreme på nettet billigt!

Se udvalget af solcreme her.

Skal du tage sol skal du selvfølgelig have noget solcreme på så du ikke bliver forbrændt og den farve du nu får bliver på kroppen og ikke blot skaller af. Derfor bruger mange mennesker derfor solcreme, som det da også er anbefalelsesværdigt.

Solcreme beskytter mod de mange farlige stråler der kommer fra solen, og du kan derfor stadig blive flot solbrun selvom du bruger solcreme. Solcremen beskytter blot, så du ikke er lige så udsat for hudkræft og andet. Det er selvfølgelig ikke anbefalelsesværdigt at sidde i solen der hvor den er på sit højeste, nemlig ved 12-15, og dette kan selv en solcreme med høj faktor nok næppe gøre videre sikkert. Du skal også huske at det ikke alene er varmen der bestemmer hvor meget uv indexet er på. Derfor er det en god idé at se vejr udsigten hvor de oftest advare hvis uv indexet er højt og du derfor har brug for solcreme.

Solcremer fås i mange forskellige mærker, og kvaliteten svinger da også. En billig solcreme er ikke nødvendigvis det du i virkeligheden ønsker. På denne side finder du dog godkendte solcreme så du er klar til solbadning.

Solcreme fra Derma, Avivir, Essential Care, Mellisa, Ecolife og andre solcreme i god kvalitet kan købes billigt her på nettet. Se det store udvalg i mange solcreme med forskellige faktorer.

SPF, som tit angiver hvilken faktor solcremen er, står for Sun Protektion Faktor. Jo højere faktor solcremen har, jo mere beskytter den. Lidt eksempler kan forklares således.

En faktor 2 solcreme filtrere 50 %, hvor en faktor 4 solcreme filtrere 75 %.

En faktor 20 solcreme beskytter så 95 %. Dette er ikke ens betydning med at du ikke bliver brun når du bruger solcremen, men er blot en indikator for hvor meget den beskytter.

Køb billig solcreme på nettet, stor udvalg og mange faktor solcreme på nettet billigt.

Posted in Generelt.