Skip to content


Trægulve online! – Bestil dit trægulv online, opnå rabat samt få trægulvet leveret!

Det har næppe været nemmere at få trægulv i stuen eller andre steder, klik her og læs mere om hvordan du får trægulv hjemme ved dig!

Hvis du er en af de mange der ønsker trægulv der hjemme, om det så er fornyelse af det gamle trægulv eller udskiftning af et gulvtæppe til trægulv, så tjek lige denne online webshop der giver dig mulighed for at bestille dit trægulv hjemmefra, samt få det leveret lige til døren.

De levere til hele Danmark, men i sydjylland er det dog billigst med en fragtpris på kun 200 kr. Andre steder koster det lidt mere at få det leveret ud. Det skal dog siges at der er gratis fragt på alt hvis du kommer op over 6.000 kr. hvilket jo sagtens kan ske hvis du skal have lagt en masse trægulv. De har alle materialer til det, og har endda et ret stort udvalg.

Det bliver den nye trend at flere og flere bestiller deres byggematerialer online, hvilket ofte er billigere end at afhente dem i butikken. Du spare hermed tid, samt får et bedre overblik over trægulvet. Når du bestiller online skal du heller ikke bekymre dig om hvordan du får dit trægulv hjem, du kan blot klikke ind på nettet og bestille dit trægulv billligt og nemt, hurtigt her efter får du leveret dit trægulv på din adresse, så kan du begynde at rykke det gamle gulv af, og lægge dit nye trægulv.

Det er yderst smart at du også kan bestille lister, og andre lydsisolerende materialer når du bestiller trægulv, dette gør at du sikre dig at du har alt hvad du skal bruge, så du kan ligge dit nye trægulv på en weekend, hvis du ellers har hænderne skruet godt på. Man behøver nemlig ikke have en professionel til at ligge gulvet, jeg vil faktisk næsten påstå at det er de fleste der ligger deres trægulv selv. Det tager muligvis lidt længere tid, men kan spare dig for mange penge så du får et solidt trægulv billigt!

 

Posted in Generelt.

Tagged with , .