Skip to content


Trampolin tilbehør! – Find din nye trampolin her og bestil trampolin tilbehør billigt!

Se billigt trampolin tilbehør her

Køb billigt trampolin tilbehør her, eller køb en komplet trampolin i forskellige størrelser. Trampolin tilbehøret kan fås til trampoliner i mange størrelser, fx de kendte 3,6 meter eller 4,3 meter.

Mange trampoliner vil have godt af et sikkerhedsnet til trampoliner, dette sikre at børn (ja og voksne for den sags skyld) ikke kommer til skade når de hopper på trampolinen. Med et trampolin sikkerhedsnet er du sikret at du ikke ryger ud over siden på din trampolin, dette sørger trampolin sikkerhedsnettet for. Et sikkerhedsnet til en trampolin behøves ikke at koste så meget, men du kan sagtens få det i en kvalitet så du ikke behøves at være bange for at sikkerhedsnettet er stærkt nok. Sikkerhedsnet kan fås billigt online, hvad enten om din trampolin måler 4,3 meter eller 3,6 kan du få sikkerhedsnet til trampolinen billigt. Du finder forskellige kvalitet på trampolin sikkerhedsnettet, så du kan vælge om det skal være et der er ekstra sikkert så børnene kan lege endnu vildere. Et sikkerhedsnet til trampolin er utrolig vigtigt hvis dine børn leger flere af gangen på trampolinen. Der er nemlig stor risiko for at børnene kan komme til at blive hoppet af trampolinen, og eftersom trampolinen er et godt stykke over jorden kan dette derfor skade dit barn meget. Med et sikkerhedsnet til trampolin kan du på en billig måde sikre dine børn en sikker leg når de hopper på trampolinen, og du kan derfor trygt efterlade dem i sikkerhedsnettet på trampolinen.

Du kan også få andet tilbehør til din trampolin, fx en stige til trampoliner, så du ikke behøves at have besvær med at komme op og ned af trampolinen. Med en stige til trampoliner får du en billig løsning for ikke at hoppe ned fra trampolinen til jorden, dette kan tit give et ret hårdt stød når man lander på jorden. Det er derfor med god fordel at du kan få en billig stige til trampolinen, på den måde får du sikkerhed når dine børn leger på trampolinen. Stigen kan selvfølgelig passer alle trampolin størrelser, og du får derfor en universel stige til trampoliner.

Du kan også få en ny hoppedug til din trampolin, hvis din gamle er ved at være slidt. På den måde kan du forny din trampolin så du nærmest har en helt ny trampolin. Dette er en god idé eftersom hoppedugen tit bliver slidt, og bliver derfor mere slap i det. På denne måde får du billigt en ny hoppedug til din trampolin. Hoppedugen fås selvfølgelig i forskellige størrelser som 3,6 meter og 4,3 meter som er det de fleste trampoliner bliver lavet i. Du kan også købe nye fjedre til din trampolin så du i princippet kan få en sprit ny trampolin billigt med nye fjedre og ny hoppedug. Du kan også købe ny kantpolstring hvis din gamle er falmet i solen, er slidt op, eller på anden måde er gået i stykker. På den måde sikre du dit barn for ikke at få foden ned i trampolin fjedrene hvilket kan siges at gøre rigtig ondt. Med ny kantpolstring fremstår din trampoling igen ny, måske med ny hoppedug og nye fjedrer, og volá du har en komplet renoveret trampolin der er klar til sommerens leg. Smæk et sikkerhedsnet på trampolinen og du er sikret billig sikkerhed på en nem måde der også gavner børnenes leg.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .