Skip to content


Weight gainer! – Køb dit weight gainer online! – Køb weight gainer her!

Gå direkte til billigt weight gainer online her!

Køb billigt weight gainer pulver online her! - Kvalitets weight gainer!

Køb billigt weight gainer pulver online her! - Kvalitets weight gainer!

Står du og vil tage noget muskelmasse på, er weight gainer et godt valg. Især hvis det ikke gør dig noget at du måske også tager lidt fedt på imens du tager weight gainer, det er næsten umuligt at undgå ekstra fedt. Weight gainer er et kost tilskud, som giver dig en masse kulhydrater og proteiner, som du skal bruge når du vil opbygge muskelmasse. Hvis kroppen får for meget weight gainer, og dermed protein, så vil kroppen automatisk lave det ekstra protein om til fedt, så det er virkelig med at udnytte potentialet i weight gainer.

Bodylab har udviklet en utrolig lækker og billig weight gainer produkt, som trods prisen stadig er et utrolig godt weight gainer produkt. Bodylab’s weight gainer kan købes i disse mængder:

Bodylab weight gainer 3 kg.

Bodylab weight gainer 6 kg.

Du får selvfølgelig Bodylab weight gainer 6 kg til den billigste pris kiloet, men har du ikke prøvet weight gainer før kan det være en god idé at starte med 3 kg weight gainer.

Bodylabs lækre weight gainer fås i 4 forskellig smag, som er: Jordbær, vanillie, banan og chokolade.  Dog kan man ikke helt regne med at man får den perfekte smag ud af sin weight gainer, det kan jo ikke forlanges eftersom der er stoppet hele 33% protein i weight gainer produkterne! Der er hele 58% kulhydrater i weight gainer produktet, så også her får du en masse ud af produktet.

Weight gainer kan også bruges hvis du er tynd og spinkel og gerne vil tage på, altså, ikke træner men bare vil bruge weight gainer til at tage nogle kilo på. Derved kan weight gainer også bruges til at øge krops vægten.

Weight gainer produktet skal blandes op i vand, mælk eller juice, så det får den optimale smag. Du kan altså selv vælge hvad du vil blande dit weight gainer produkt op i.

Det anbefales at du har en shaker flaske til at blande bodylabs weight gainer, og her har bodylab også lavet en billig drikkedunk/shaker. Denne kan også være god at have hvis du tager bodylab drikkedunken med weight gainer i med til træning. Så hvis du vil have en bodylab shaker/drikkedunk til billige penge kan dette link anbefales:

Bodylab shaker/drikkedunk

Bodylab weight gainer er et utrolig godt produkt når man træner, eftersom det er et nærmest uundværligt kosttilskud.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , .