Skip to content


Yousee kabel tv! – Køb dit Yousee kabel tv online! Få mange kanaler med Yousee kabel tv!

Se det store udvalg i tv kanaler online, og bestil dit kabel tv i dag med Yousee!

Hvis du ønsker de bedste tv kanaler til ufattelig gode priser, så har Yousee måske landets bedste dækning så dit område sikkert også er repræsenteret. Yousee giver dig kabel tv og med kabel tv får du mange fordele i forhold til fx Boxer eller Viasat. Du får fx følgende fordele ved kabel tv med Yousee:

Du får alle kanaler i alle rum i huset!

Du har ikke en grim parabol hængende!

Du får et kæmpe udvalg af kanaler, der i blandt tv3 og tv3 plus!

Du får stabilt kabel tv og stabil modtagelse, intet flimmer hvis det regner.

Ingen parabol, brug kun fjernbetjeningen til at have styr på alle kanaler!

 

Kort sagt er kabel tv det mange vælger hvis de ønsker et bredt udvalg af de mest populære kanaler. Kabel tv har så mange fordele fremfor de andre tv udbydere, at Kabel tv nok også er det mest udbredte. Kabel tv fra Yousee tilbyder et kæmpe udvalg af kanaler i 3 pakker. Du kan i den mindste pakke, grundpakken, få hele 27 tv kanaler. Dette indebærer også Dr1, dr2, tv2 samt tv3! – Kanaler man jo næsten skal have.

Grundpakken har følgende kanaler:

Yousee grundpakke

Her ser du kabel tv pakkerne du får med i grundpakken ved Yousee!

Grundpakken i Yousee kabel tv består af mange de kanaler du nærmest bliver nød til at have.

Ønsker du flere kanaler kan dette selvfølgelig også arrangeres, og du kan derfor købe en Yousee pakke der hedder mellempakken. Mellempakken er et super alternativ for dig der ønsker en del kanaler, men som ikke ønsker at komme af med det helt vilde om måneden. Med mellempakken får du alle de tv kanaler som der bliver snakket om hvad end det er i skolen eller på arbejdspladsen. Du får de kendte kanaler som tv3, tv3 plus, tv2 zulu, tv3+ HD og mange andre. Du får den perfekte pakke til dig som ser en del fjernsyn og som ønsker alle de fede kanaler.

I mellempakken får du følgende 36 tv kanaler:

Yousees mellempakke

Med mellempakken får du et godt udvalg af tv kanaler fra Yousee!

Er du en af dem der ikke kan få nok, så kan du også vælge den store pakke der hedder Fuldpakken. Med fuldpakken får du super mange fede kanaler, tv kanaler i mange genrer! Du får bl.a. tv3, Eurosport, Tv3 uls, Disney Channel, tv2 sport, 6’eren, Cartoon network, tv2 zulu og mange mange flere kendte tv kanaler. I fuldpakken får du således disse pakker:

Yousee fuldpakken til dig som ikke kan få tv kanaler nok!

Fuldpakken har alle de fede kanaler, og bør helt helt sikkert oplvedes,

Du får derfor billigt kabel tv med Yousee, og får stabilt kabel tv fra en udbyder du kan regne med. Desuden kan du bestille internet og kabel tv i Danmark på samme tid ved Yousee. Du er der for sikker  på at du får optimalt interneet og kabel tv med Yousee!

 

 

 

 

Posted in Generelt.