Skip to content


Luftkastellet der blev sprængt! – Køb den på Blu ray her!

Køb Luftkastellet der blev sprængt på blu ray billigt her.

Nåede du ikke ind og se Luftkastellet der blev sprængt? – Så er den nu udkommet på blu ray dvd så du kan være helt sikker på at kvaliteten er god.

Luftkastellet der blev sprængt har fået enormt omtale, og der har været exceptionelt mange der har set den svenske drama film, som er lidt af en slags serie faktisk. Luftkastellet der blev sprængt har faktisk skabt så meget omtale at den i de fleste områder af landet er godt kendt ligesom fx ringenes herre. Netop det at luftkastellet der blev sprængt er på svensk gør måske også at folk bedre kan relatere til den. Det er en glimrende film som fortjener al den medie omtale den har fået og er super godt.

Luftkastellet der blev sprængt er selvfølgelig lavet at Stieg Larsson som også som person har fået meget omtale i medierne efter han lavede filmene som fx luftkastellet der blev sprængt.

Du kan nu købe luftkasteller der blev sprængt på blu ray disk, og du er på den måde sikret ordenligt billede kvalitet. Blu ray dsiken af Luftkastellet der blev sprængt koster i alt 199 kr. ( i skrivende stund) som må siges at være ret billigt af den forholdsvis kendte forfatter og i forhold til at det er luftkastellet der blev sprængt på blu ray disk.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , .