Skip to content


Blu-ray film! – Tilbud på blu-ray film! – Find det bedste køb af blu-ray film her!

Gå direkte til de mange blu-ray tilbud!

Køb billige blu-ray film her! - Find dit tilbud her!

Køb billige blu-ray film her! - Find dit tilbud her!

Blu-ray film er fremtidens nye dvd, det er bare i så meget bedre kvalitet at det får dvd’en til at ligne et gammelt VHS bånd. Blu-ray film kan kører i en opløsning på helt op til 1920×1080 men blu-ray film kan selvfølgelig også kører i opløsningen der hedder 1360×768. Disse forskellige opløsninger kaldes populært set full hd (1920×1080) og HD ready (1360×768). HD står for High Definition og er lige det blu-ray film er. Opløsningen på blu-ray film er så exceptionel god at det tager film op på et helt nyt niveau. Blu-ray sætter med andre ord nye standarder, har du først set en blu-ray film vil du gerne give det ekstra det koster for den næste. De fleste film bliver i dag lavet i dvd og blu-ray, så du kan få de nyeste film i blu-ray. Dog er det ikke altid butikkerne har det helt store udvalg i blu-ray film, og de er tit dyrer end netbutikker online. Derfor er der store fordele ved at købe blu-ray film online, som fx på Gucca.

For at afspille blu-ray dvd’er skal du have en afspiller der kan spille blu-ray film. Dette kan playstation 3 fx, og der kommer også flere og flere andre blu-ray afspillere. Selvom du har en sådan afspiller skal du også have HDMI kabler for at kunne transportere den fantastiske opløsning til fjernsynet som også skal være minimum HD ready, og helst full hd (for bedste opløsning). de fleste fladskærms fjernsyn er i dag hd ready eller har full hd, så du kan nyde din nyindkøbte blu-ray film hvis du altså har en afspiller. Flere og flere computere får også blu-ray drev, og nogle af dem kan faktisk også brænde blu-ray film.

Der findes uendelig mange titler blu-ray film, her er nogle af dem der er på tilbud på Gucca i øjeblikket:

Sex And The City – The Movie – Special Edition (Blu-ray) [2008]

Fantastic Four 2 – Rise Of The Silver Surfer (Blu-ray) [2007]

X-men 3 – The Last Stand (Blu-ray) [2006]

Body Of Lies (Blu-ray) [2008]

Eagle Eye (Blu-ray) [2008]

Tropic Thunder (Blu-ray) [2008]

300 (Blu-ray) [2006]

Superman Returns (Blu-ray) [2006]

Kung Fu Panda (Blu-ray) [2008]

The Perfect Storm (Blu-ray) [2000]

Batman Begins – Limited Edition (Blu-ray) [2005]

Blood Diamond (Blu-ray) [2006]

Happy Feet (Blu-ray) [2006]

Harry Potter And The Sorcerer’s Stone (Blu-ray) [2001]

Harry Potter And The Goblet Of Fire (Blu-ray) [2005]

Harry Potter And The Order Of The Phoenix (Blu-ray) [2007]

The Departed (Blu-ray) [2006]

Blu-ray filmene fås helt ned til kun 100 kr! – dette er altså ikke meget dyrer end en normal dvd, og kvaliteten er i en klasse helt for sig selv, og skal helt klart opleves. Første gang man oplever blu-ray går første halvdel af tiden næsten med at falde i staver over kvaliteten på blu-ray opløsningen. På siden er der utrolig mange tilbud på blu-ray film som der er værd at benytte sig af, udover dette har de også en masse andre titler.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , .