Skip to content


Kreatin pulver! – Køb billigt kreatin pulver her! – Tilbud på kreatin pulver!

Find dit nye kreatin pulver billigt her!

Gå til det billige kreatin kosttilskud her! - Find billigt kreatin pulver og kreatin kapsler her!

Gå til det billige kreatin kosttilskud her! - Find billigt kreatin pulver og kreatin kapsler her!

Kreatin pulver har i mange årtier været anvendt af mange som kosttilskud på grund af dets præstationsfremmede  og muskelopbyggende effekt. Der er lavet utallige test der har vist at kreatin pulver er 100% uden nogen bivirkninger.

Kreatin pulver som kosttilskud har ikke noget betydelig relation til udholdenhedsatleter. Idet kreatin pulver for det første er vigtigt i ATP-CP energisystemet, som typisk er noget bodybuildere har brug for, derfor bruges der kreatin pulver som kosttilskud.

Kreatin optages i kroppen i en kanal som reguleres af insulin. Det er vel testet at man bedre kan optage kreatin pulver hvis man indtager det med hurtige kulhydrater – fx Bodylab Carbs. En god respons til insulin forstærkes også af produkter som whey proteinpulver hvor du altså også kan forstærke kreatin pulver optaget.

Kreatin fås i pulverform og også i kapsler, der er ingen forskel virknings mæssigt. Nogle foretrækker dog kapslerne fordi at de er nemmere at dosere end kreatin pulver, dog er prisen på kreatin kapsler dyrer en kreatin pulver.

Så skal du have billigt kreatin pulver eller billigt kreatin kapsler, så skal du købe det online på denne side.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , .