Skip to content


Buksedragter og jumsuits! – Se de moderne buksedragter her!

Der er mange meninger om buksedragter og lige så mange forskellige udformninger og modeller. Der er den type buksedrager som kaldes Jump-In, One Piece og lignende, også er der buksedrager, som er mere over i et sæt tøj. Det er ikke altid man kan se, at en buksedragt ren faktisk er et helt stykke tøj. Det kan sagtens ligne flere sæt tøj.

Derfor er det svært at tage en overordnet holdning til buksedragter, netop fordi udbuddet er enormt. Jeg kan sagtens forstå dem, som tager en skarp holdning til jumpsuits, som Jump-In og One Piece. De skiller sig meget ud fra almindeligt tøj og jeg har lidt svært ved at sammenligne det med noget.

Hvad angår buksedragter, som ligner tøj, så kan de være meget smarte. Jeg tror dog at kvinder kan have svært ved at gå på toilettet i dem. De skal nemlig som minimum ned over bagdelen. Os men har det lidt nemmere i eksempelvis et jumpsuit, da vi blot kan lyne ned foran til og trække snablen ud. Skal vi lave stort, så har vi desværre samme problem som pigerne. Uanset hvad, så er det nemt og hurtigt at få en buksedragt på og det kan jo være fordel nok i sig selv.

Kan man lide at skille sig lidt ud i sin påklædning, så kan man stadigvæk sagtens skabe forargelse blandt den ældre generation, hvis man for eksempel stiller op til en 50 års fødselsdag i ført et skrigende orange jumpsuit.
Tag et kig rundt på nettet og søg lidt på kombinationer af buksedragter, heldragter, jumpsuits, Jump-In, One Piece eller andre synonymer og mærker og skab dig din egen holdning. Min personlige holdning er, at det har meget med personen som skal iføre sig buksedragtens personlighed, om jeg kan lide det eller ej.

Posted in Generelt.

Tagged with , .