Skip to content


Proteinpulver til dig der vil vokse!

Er du heller ikke sikker på at du får nok protein i hverdagen? – Se her hvor du kan købe billigt proteinpulver til din træning.

Du har sikkert hørt det før, proteinpulver får dig til at vokse, og det er da også den korte konklusion. For at uddybe det bliver man nød til at forklare at protein er medvirkende til at genopbygge musklen efter musklen er blevet nedbrudt under træning. Man kan altså tale om at proteinpulver er en slags næring til den trætte muskel.

Proteinpulver er derfor et kosttilskud, og bør kun indtages hvis du ikke kan opnå nok protein i din normale kost. Det er dog de færreste der kan det, eftersom man for at vokse normalt skal have 1.8-2 gange sin kropsvægt i protein, bare i gram altså. Dvs. Med en vægt på 80 kg bør man indtage ca. 160 gram protein dagligt. Det er dog svært at nå op på ved normalt kost, og netop derfor er der lavet kost tilskud så du kan få den optimale mængde proteinpulver.

Bliver man større af at indtage proteinpulver? – Svaret er både ja og nej. Dette kan lyde underligt, men forklaringen kan du se her.

Indtager du blot proteinpulver uden at træne vil kroppen ikke have behov for at bygge musklerne større, og du bliver derfor ikke større. Faktisk kan det have den negative effekt at hvis du spiser mere protein end du har brug for vil kroppen i stedet lave det om til fedt.

Indtager du derimod proteinpulver imens du træner fornuftigt, og derudover spiser sundt og optimalt, så vil musklerne have brug for den øgede mængde proteinpulver og vil derfor bruge dette til at bygge musklerne større. Igen gælder reglen med overdosis af proteinpulver bliver omdannet til fedt.

Det er vigtigt at huske at proteinpulver ikke alene gør dine muskler større, der er mange andre ting der skal falde sammen. Såsom hård træning, rigtig kost, nok søvn og restitution samt en masse andre faktorer som alt sammen spiller ind. Det er derfor lidt af en videnskab at træne, hvis du ønsker gode resultater. Dog kan begyndere sagtens starte på proteinpulver, og det er da nok også det klart mest brugte produkt, da der ikke nødvendigvis behøves den store viden om anatomi og kost for at indtage proteinpulver.

Her finder du billigt protein pulver til prisen som du kan sammenligne med andre anerkendte mærker. Protein tætheden i proteinpulveret variere efter hvilken model du indtager J

Når du har læst denne lille guide vil du formentlig være i stand  til at købe en god gang valle protein.

Posted in Generelt.

Tagged with , , .