Skip to content


Forgaffelpumper! Pumper til fjedrende forgaffler her!

Hvis du har en mountainbike og ønsker at styre trykket i din forgaffel, så køb en pumpe til forgaflen her.

På de fleste MTB cykler er der efterhånden en forgaffel med suspension, altså en fjedrende forgaffel. På mange af forgaflerne har du derfor mulighed for at indstille hårdheden i forgaflen, samt rebound hastighed. Du behøves ikke værktøj for at tømme forgaflen for luft, men skal bruge en pumpe til at fylde forgaflen op igen. Du skal desuden gøre det med en præcision i PSI eller i bar, derfor skal der være trykmåler på denne pumpe. Du kan derfor købe en hånd pumpe med tryk ur billigt på nettet så du kan fylde din forgaffel op med luft igen.

Der er utrolig meget at hente ved at have en justerbar forgaffel, og hvis du kører i terræn er der nærmest endnu mere at hente. Du vil med sådan en pumpe kunne indstille din forgaffel til præcision efter hvordan din kørestil er, og hvordan du ønsker at din forgaffel skal reagere. Skal den have hurtig rebound hastighed? – Så fyld mere lufttryk i med en lækker hånd pumpe til forgafler med suspension. Pumpe til suspension mtb find den her.

Ligeledes kan du justere hårdheden på forgaflen ved at smide mere tryk i din suspension, gør det med en hånd pumpe så du har mere kontrol over det.

Man siger at man mister 5 psi når man tager håndpumpen til forgaflen af og på, derfor skal du pumpe din forgaffel 5 psi over det ønskede tryk. Du kan derfor opnå en bedre cykel ved blot at kontrollere trykket i forgaflen jævnligt og med en rigtig pumpe til forgafler.

MTB forgaffel, tjek trykket i din forgaffel med en håndpumpe og opnå det korrekte ønskede tryk i din forgaffel. Øg med 5 psi, indtil du er tilfreds med din forgaffel.

Køb en billige forgaffel pumpe til din mtb cykel online og få den leveret dagen efter, altså i de fleste tilfælde.

Posted in Generelt.