Skip to content


Håndbind til boksning! Billigt håndbind køb det her!

Se udvalget i håndbind til boksere så du har mere støtte i håndledet når du bokser.

Hvis du bokser meget er det altid en lækker ting at have håndbind til dine boksehandsker. Derfor kan du med fordel købe dine egne håndbind så du ikke behøves låne i klubben. Med disse lækre håndbind får du god støtte i håndledet som ellers bliver udsat for meget stress ved boksning.

Håndbindene fås i flere farver, og i to varianter. Håndbindene er 2.5 meter lange, hvilket skulle være rigeligt til at vikle båndet nogle gange rundt om hånden, så du får optimal støtte med dit nye håndbind til boksning. Boksehandsker og håndbind hører tit og oftest sammen, og det er da også derfor at du kan købe både håndbind og boksehandsker her online, så du får det hele samlet. Du kan eventuelt vælge farve på dine håndbind efter hvilken farve der passer dine shorts, eller til den formidable pris håndbindene koster, så kan du faktisk blot købe flere forskellige farver så du kan skifte lidt. Håndbindene er i mærket Green Hill, som laver en masse utrolig godt bokseudstyr, de laver bl.a. bokseringe, boksehandsker, sandsække, boksehjelme, håndbind, tandbeskyttere, bryst, skridt og andre beskyttelser til boksning, alt dette fra Green Hill. Dette giver Green Hill en stor viden omkring netop bokse håndbind, så du opnår det korrekte håndbind til din boksning.

Pakkerne med håndbind indeholder selvfølgelig to håndbind, en til hver hånd. På den måde er du klar med billige håndbind til din bokse karriere.

Du finder både elastiske håndbind til boksning men også bomuldshåndbind til boksning, så du kan selv vælge hvad du hælder mest til når det gælder håndbind og boksning.

Lækre kvalitets håndbind til dig og din boksehandske, skal du i ringen, køb billige kvalitets håndbind med velcrolukning der sikrer optimal støtte til dit håndled med et lækkert håndbind.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , .