Skip to content


HP pc batterier! – Køb dine HP batterier billigt her!

Find det batteri der passer din HP PC bedst lige her! – Køb et billigt batteri til din HP her.

Er du en af de mange der har en HP bærbar PC hvor batteriet er gået hen og blevet træt? – Så tøv ikke længere, køb et billigt batteri til HP computere online, og få en funktionel computer igen!

Mange bærbar computer batterier dør efter et par år, eller, de dør selvfølgelig ikke, men din HP bærbar PC kan kun holde strøm i 15 minutter, og dette er ikke nok til at nå noget som helst. Det er sådan at man skal behandle sit batteri på bestemte måder, også selvom man har en HP computer, ellers begynder det langsom at dø ud. Fortvivl ikke, PC batterier til HP behøves ikke være så dyre som du måske har fået fortalt gennem nogle som har købt et HP batteri i en butik. Du finder nemlig billige HP bærbar PC batterier som selvfølgelig er lavet til HP computere billigt online. Det kan godt være at det er uoriginale dele, men oftest kan du spare over 50% på dem, og du kan derfor i realiteten købe to som der så i hver fald bør kunne holde minimum så langt som et originalt. Er du alligevel til originale HP batterier til din bærbar, så finder du selvfølgelig også originale batterier på siden, så du kan få din HP computer til at få et originalt batteri så den igen kan holde strøm som var den ny.

Med HP batterier er du sikret en garanti for at de virker, det er du selvfølgelig ikke på samme måde med de uoriginale, men disse er altså også billigere, og ofte næsten ligeså gode som de originale HP batterier.

Hvis du med dit nye HP bærbar computer batteri ønsker længere levetid, så er det vigtigt at du med dit nye billige HP batteri behandler det ordenligt. Der er flere ting som gør en forskel når det gælder HP computer batterier:

1. Brug batteriet! – Det nytter ikke at den står til opladning hele tiden, når dit HP batteri står til opladning hele tiden, vil din HP computer kører strømmen forbi batteriet når den er fuldt opladet, og det vil derfor ikke blive brugt. Du skal derfor bruge batteriet, også selvom du blot sidder ved et skrivebord hele dagen, så træk stikket ud så din HP computer køre på batteriet i stedet. Dette gør at batteriet bliver afladet og ladet op igen.

2. Aflad batteriet fuldstændig! – Det er vigtigt at du en gang i mellem afleder batteriet helt. Dette gøres ved at lade HP computeren stå tændt, og ikke sætte stikket i selvom den beder dig om det. Når din HP computer så selv går ud, og du ikke længere kan starte den betyder det af HP batteriet er afladet helt, der er altså ikke mere strøm på batteriet. Derefter lader du den så HELT op igen, og bruger den ellers normalt. HP anbefaler selv at du hvis du ikke bruger batteriet ofte gør dette hver tredje måned, og hvis du bruger HP batteriet ofte, skal du gøre det hver måned.

 

Disse ting er vigtige hvis du vil beholde dit batteri i lang tid. Med tiden vil alle batterier dog klappe sammen, men du kan øge levetiden GEVALDIGT ved at følge overstående teknik. Jeg har selv meget stor erfaring med at bruge denne teknik, og mine batterier har altid kunne holde strøm i ok lang tid, selv efter et par år. Denne teknik virker, men kræver også at man tænker sig om når det gælder HP batterier, og ja faktisk også alle andre batterier til bærbar computere.

Du kan derfor bruge denne lille guide til hvordan du forlænger din batteri leve tid næste gang, når du har købt et nyt billigt batteri til din HP bærbar computer. Find det batteri der passer bedst til din HP bærbar. Der findes batterier til HP notebook PC’er, mini note PC’er, Pavilion, Envy PC’er og mange andre af HP’s populære bærbar computer batterier.

Find dit nye batteri til din bærbar HP her, billigt, nemt og bekvemt!

Posted in Generelt.