Skip to content


Reparation af iPhone telefoner! – Få din iPhone repareret her!

Se her hvordan du får din iPhone repareret billigt.

Er din Iphone gået i stykker som mange andres iPhone? – Så få din iPhone repareret billigt ved at indsende den til MyTrendyPhone og de laver den hurtigst muligt og sender din iPhone tilbage til dig. Mange med iPhone 2G, 3G og 3GS har efterhånden fundet ud af at iPhone har en skærm lavet af glas, der sidder hårdt spændt for, så den let bliver knust. Apple har lavet dette for at gøre skærmen meget følsom, men har ikke tænkt over at man kan tabe sin iPhone, og derfor går manges iPhone i stykker i skærmen/glasset ved at skærmen simpelthen bliver knust. Den kan også flække ved et hårdt slag i siden af iPhonen.

iPhone er derfor kendt for at have en ret så ustabil skærm der flækker og bliver knust. Dette har tidligere været utrolig dyrt at lave, men nu kan du få repareret din iPhone 3G, 3GS, 2G eller iPhone 4 meget billigt ved at bestille reparationen online, og sende din iPhone ind, og du får den hurtigt tilbage, ny lavet.

Du kan som eksempel få lavet en reparation på en iPhone 3GS med knust glas, til kun 569 kr.! – Ekstrem billig reparation af iPhone må man sige! Du kan derefter bruge din iPhone som du har gjort førhen, og den vil jo da være næsten så god som ny. Du kan også få skiftet batteri på din iPhone, til kun 549 kr på en iPhone 3GS. MyTrendyPhone skifter også knapper og meget mere.

Du får den nok billigste reparation af iPhones af forskellig modeller billigt online, og du finder det lige her!

Posted in Generelt.