Skip to content


Kassetter til cykler! – Billige kassetter til din cykel!

Se det store udvalg i kassetter til indvendige og udvendige gear, se udvalget af kassetter her.

Er dine tandhjul på din cykel gået i stykker, og står du derved og mangler en ny kassette er det online du skal kigge. Her finder du nemlig et stort udvalg i kassetter (tandhjul) og du finder disse tandhjul og kassetter ekstremt billigt på nettet.

Står du nu i den uheldige situation at din cykel springer over på tandhjulene, og kan du ikke blot indstille den til at lade vær, så er det desværre ofte tandhjul og kæde der skal skiftes. Man skifter som regel både kæde og tandhjul (kassetter). Dette indebære både kassetter og kranksæt. Dette virker måske drastisk, men efter dette har du også en nærmest ny cykel, der om ikke andet kører således. Grunden til at man skifter disse samtidig er selvfølgelig fordi at kæden bliver slidt til tandhjulene og kassetten. Det vil dermed sige at skifter du blot kæde vil den stadig hoppe over på tandhjulene både på kassetten og kranksættet. Skifter du dermed kassetten sammen med kæde og kranksæt vil du slippe for dette, og vil få en helt ny cykel. Selvfølgelig er dette også en bekostelig affære, det plejer det i hver fald at være. Bestiller du derimod dine kassetter, kæder og kranksæt online spare du en masse penge, og kan reparere din cykel rigtigt billigt.

Ved kassetten forstås altså de bagerste mange tandhjul. Har du en cykel med udvendige gear, er der oftest 5-10 tandhjul i sådan en kassette. Disse tandhjul kan variere i størrelse (antal tænder) og dette kan du selv vælge, i og med at der findes mange billige kassetter online. Du skal dog passe på, for har du en cykel med 24 gear, kan du ikke blot sætte en kassette med 10 tandhjul på, og så regne med at få 30 gear. Dette skyldes at det ikke kun afhænger af kassetten, så selvom du køber en billig kassette med flere billige tandhjul, er dette ikke ens betydning med at du får flere gear. Dette kommer også an på din bagskifter, skiftegreb og flere små ting. Derfor er det altid en god idé at købe det antal tandhjul som din cykel er født med, og prøv så og se om du kan finde en kassette der minder meget om den du har i forvejen. Flere af de billige kassetter kan have andre tandhjul ind i mellem, hvor til at du vil mærke at dine gear ligger anderledes. Dvs. at hvis du normalt kan køre i 14. gear, så er dette måske skiftet til et mindre tandhjul, og altså er den hårdere at træde rundt i. Kassetterne kan altså fås med mindre og større tandhjul, eller færre og flere tænder om man vil. Der findes mange billige kassetter, så det er bare med at prøve sig frem.

Kører du meget mtb er du måske interesseret i en kassette med færre tænder, altså mindre tandhjul, så du har mere at give af ude i skoven. Derfor kan du købe en billig kassette så du har noget at skifte med. Det kan også være at din mtb ikke er højt nok gearet til at køre med inde i byen, og her ved kan du øge tænderne ved at købe en ny kassette så du får de bedste betingelser når du skal ud og kører. Billige kassetter kan kort sagt ændre meget på din cykel, og kan give dig en helt ny cykel.

Kører du derimod racercykel ved du nok hvad en kassette kan betyde. Er din kassette for lavt gearet til dig, kan det være nødvendigt at skifte den ud med en billig kvalitets kassette med mindre tandhjul så du igen flyver over asfalten. Du har derfor brug for en kassette med mindre eller færre tandhjul om man vil, så du kan komme op og køre stærkt. Har du derimod problemer med at den er for højt gearet skal du selvfølgelig bare have en kassette med større tandhjul til din cykel. Billige kassetter køber du til din cykel online, og så kan du komme ud og køre på din racer!

DU finder både indvendige og udvendige kassetter og tandhjul, så hvad end din cykel kører med af tandhjul kan du finde dem her. Billige tandhjul til din cykel finder du altså her, det går ind under det professionelle navn kassetter for de bagerste, og kranksæt for de forreste.  Køb nye tandhjul til din cykel her! – Husk at skifte kæde, kranksæt og kassetter samtidig så du får det bedste resultat!

Posted in Generelt.