Skip to content


SHIFT 2 Unleashed! – Køb spillet SHIFT 2 Unleashed her!

Skal du have SHIFT 2 skal det selvfølgelig købes igennem EA store! Du finder SHIFT 2 billigt her!

Skal du have et nyt bil spil til PC, så skal det selvfølgelig være SHIFT 2 Unleashed! Der er fart over feltet når du smider dig ind i de lækre øser i SHIFT Unleashed som du køber billigt på nettet! – Du kan downloade SHIFT 2 Unleashed på nettet, og stadig have det originale spil! – Du kan altså komme igang med at spille SHIFT 2 Unleashed så snart spillet er downloadet og installeret! Du får SHIFT 2 Unleashed til en billig pris ved EA store, som jo er det eneste sted at købe EA spil.

EA er producenten bag mange af de helt store spil som fx Need For Speed, The Sims, Battlefield og Command and Conquer! – Du får altså det fedeste og nyeste bil spil til den billige pris når du køber dit SHIFT 2 Unleashed hos EA store. Med SHIFT 2 får du måske den mest realistiske raceroplevelse der er prøvet på PC. SHIFT 2 Unleashed levere nemlig førstepersons racerkører, dvs. du kommer til at følge med fra et hjelmkamera, så du får hele oplevelsen fra hvert hump i bilen, og du får fornemmelsen af fart når du spiller Shift 2!

Du får uhyr mange detaljer med i SHIFT 2, for at give dig den mest realistiske racer fornemmelse. SHIFT 2 prøver virkelig at give dig et indblik i hvordan det er at være med på løbsdage, hvordan nattekørsel er og meget meget mere!

Du kan desuden bygge din egen bil så du ligger nummer et på banen! – Der er næsten uanede muligheder, så kom i gang, køb SHIFT 2 og begynd at style din helt egen Nissan GTR!

Posted in Generelt.