Skip to content


Skive løbet d. 13/09/09

Så er der en lille update på løbe fronten.

Ja her kommer som lovet en lille update med min løbe træning, det er snart ved at være tid for den store prøve, halv maraton til Skive løbet 09. Jeg har trænet fast, og løbet minimum 3 gange om ugen, med passende mellemrum imellem løbs dagene (så jeg har kunne restituere). Jeg har været lidt bekymret for om mine knæ, led og scener ville kunne holde til det, men de sidste par gange jeg har været ude at løbe har jeg ikke bemærket det særlig meget, så jeg håber ikke at det fucker op under halv maraton.

Jeg var ude at løbe 16 km i søndags, altså en uge før Skive løbet, dette var for at være sikker på at jeg ville kunne klare et halv maraton. Jeg har derfor restitueret rimelig meget i denne uge, efter jeg fik lidt smerter i foden bla. så jeg ville være sikker på at jeg kunne være klar til søndag d. 13. Jeg var så ude at løbe onsdag med en kammerat, dette var med et Garmin løbe ur, som venligst er udlånt af brormand til halv maraton, vi løb dog kun 5,56 da jeg stadig havde ondt i min fod og derfor ikke turde presse mig. Tiden blev lidt over 26 minutter hvilket jeg ikke selv er alt for begejstret over, men som jeg syntes er okay alt taget i betragtning. Gennemsnit pr km blev 4.44 minutter, og vi var kun en gang oppe på 5,01 minutter pr km. Jeg vil ikke ligge skjul på at jeg da klart håber at komme under 2 timer på halv maraton, og at jeg satser på omkring 1 timer og 45 minutter. Nu da jeg løber med ur har jeg bedre mulighed for at holde dette, men det kan dog også være en skidt ting efter som jeg måske ikke finder mit eget faste tempo, og på den måde bliver hurtigere træt. – Dette finder jeg jo så først ud af på søndag hvor jeg håber jeg får mulighed for at komme med endnu en update omkring løbet, og med et resultat ikke mindst.

Posted in Løb.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.