Skip to content


Træning til halv maraton, på kun 7 uger!

Læs starten på testen her.

Efter 7 ugers træning blev det tid. Det stor spørgsmål var nu ” Kan det lade sig gøre at træne sig op til halv maraton på kun 7 uger? ” i dag har jeg fået svaret til Skive løbet 09.

Ja det kunne det altså godt. Det var dog ikke uden problemer, da jeg både fik ondt i mine føder, og mit ene knæ begyndte at brokke sig da jeg kom til 16 km. Dette gjorde at jeg desværre måtte gå op ad nogle bakker, for at være sikker på at komme i mål uden en enorm knæskade der vil gøre at jeg ikke kunne løbe i de næste mange uger. På trods af at jeg gik nåede jeg under mit mål på 2 timer. Jeg havde sat min brors løbe ur som jeg havde lånt ved lejligheden, til at have en “virtuel løbe partner” til at løbe 1 km på 5 minutter, dette ville svare til en tid på 1.45. Efter de første km lagde jeg under de 5 minutter, men da jeg havde løbet omkring 8 km begyndte benene at være trætte, og mit tempo faldt så meget at den virtuelle partner indhentede mig. Dette var selvfølgelig lidt af en skuffelse, men på den anden side kunne jeg ikke yde mere, for jeg ville være sikker på at gennemføre løbet. Dette viste sig så faktisk at blive en større udfordring end jeg havde ventet, da det virkelig var rigtig hårdt flere steder.

Jeg kom dog ind i tiden 1.50.57 som jeg er fint tilfreds med. Jeg ville gerne være nede på 1.45, men når man ser 7 uger tilbage hvor jeg havde svært ved at løbe 3 km, så er jeg fint tilfreds med resultatet. Dette betyder dog ikke at jeg er så tilfreds med tiden at jeg holder mig tilbage næste år, tværtimod næste år regner jeg med at være i bedre form og have mere overskud og mere erfaring med ruten så jeg gerne skulle komme under 1.45 til Skive Løbet 2010.

– Så nu er der ikke andet at gøre end at slappe af, og nyde en helt uge uden løb.

Posted in Løb.

Tagged with , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.