Skip to content


Surrogates – Køb surrogates billigt på dvd og bluray her!

Den populære film Surrogates fås nu på dvd og bluray.

Så er Surrogates ude på dvd! – Som mange sikkert har gået at ventet længe på, så er Surrogates ude på dvd og bluray, der var release dato d. 9 februar 2010 og filmen har fået gode anmeldelser, så det er virkelig en film man bør se!

Surrogates er utrolig spændene, og temaet er en lille smule som den MEGET omtalte og alt vindene Avatar. Hvis du ønsker at få Surrogates billigt på dvd og bluray bør du købe den over nettet og få den ekstremt billigt. Surrogates er en film du BØR se! – Virkelig god underholdning.

Manden bag Surrogates er manden der også stod bag Terminator 3, og nu Surrogates som kan købet billigt på dvd og bluray! ISurrogates spiller Bruce Willis hovedrollen, og gør som altid et skide godt arbejde, og får Surrogates til at fremstå som en rigtig god film.

Surrogates beskrives kort af Gucca:

“I en fiktiv fremtid lever menneskene sine liv gennem kloner, såkaldte surrogater, som de kontrollerer trygt og sikkert fra deres hjem, og kriminalitet er noget, der hører fortiden til. Men da en studerende med tilknytning til surrogaternes skabere bliver myrdet, tvinges FBI-agenten Greer (Bruce Willis) til at overgive sin egen surrogat og risikere livet for at løse mysteriet. Spørgsmålet er bare, hvem der virkelig er til at stole på.”

Så Surrogates har i virkelighed en lighed til Avatar som jo er en yderst god film. Surrogates er dog kommet ud på dvd før Avatar, og du kan nu få Surrogates på dvd billigt her!

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , .