Skip to content


Whey proteinpulver! – Billig valle proteinpulver, køb det her!

Lækkert proteinpulver utrolig billig!

Så begyndte jeg også på Whey proteinpulver, det som jeg linker til her. Whey proteinpulveret fås utrolig billigt, og det var det som der fik mig overbevist om at man kunne prøve det. Jeg bestilte 2 kg Whey proteinpulver, det der hedder Whey 80, til 299 kr. Dette whey proteinpulver er utrolig billigt og kvaliteten er stadig i top. Jeg tager det, i hver fald til at starte med, efter træning. Whey proteinpulveret kan blandes op med forskellige ting som fx. kakao, mælk eller vand.

Whey proteinpulver fås i to forskellige varianter, en der hedder Whey Proteinpulver 80 og en der hedder Whey proteinpulver 95. Proteinpulveret der hedder 80, er ikke helt så “rent” som 95’eren, men er til gengæld billigere. Whey proteinpulver 95 er ren og er næsten kun baseret på valle protein, og derfor behøves man ikke tage helt så store portioner Whey proteinpulver 95.

Jeg køre selv et HST program ved siden af indtagelsen af proteinpulver, så jeg glæder mig meget til at kunne skrive om proteinpulverets virkning under dette program.

Whey proteinpulver er valle protein, som kort og godt optages rigtig hurtigt i forhold til andre protein kilder. Dette gør whey proteinpulver til det optimale at tage før eller efter træning. Hvis man ønsker langsommere optagen af proteinpulveret er det derfor ikke whey proteinpulver man skal købe, men et af de andre proteinpulvere på siden.

Personling blandet jeg Whey proteinpulver op med mælk, som jeg syntes der giver den helt rigtige smag. Man kan dog stadig smage proteinpulveret, som smager en smule “falsk” i det, men jeg syntes at whey proteinpulveret smager rimelig godt alt taget i betragtning.

Whey proteinpulver fås i flere smags varianter. Jeg har valgt Whey proteinpulver med smagen chokolade, når proteinpulveret blandes op med mælk smager det en smule som kakao, man kan dog godt smage proteinpulverets tilsætningsstoffer eller hvad man kalder det, men alt i alt syntes jeg proteinpulveret smager rimelig godt, og jeg håber på at effekten er god. Dette skulle den gerne være, eftersom det jo er en stor hjælp med ca. 28 gram protein efter endt træning!

Portioner af Whey proteinpulveret: Bodylab anbefaler 30-35 gram tror jeg det er, og jeg bruger ca 35 gram whey proteinpulver til hver “shaker”. Derudover hælder jeg 500-600 ml mælk i, og man får sådan en ret god proteinpulver shaker med omkring 28 gram protein i. Jeg blander selvfølgelig i en speciel dunk, hvor der er indbygget en rist i, denne gør at jeg aldrig risikere at få store klumper proteinpulver ind i munden som vil være umulige at få ned. Denne drikke dunk til proteinpulver og andet pulver fås selvfølgelig også online på siden.

Alt i alt er bodylab proteinpulver utrolig billigt, og jeg kan helt sikkert anbefale det. Jeg glæder mig meget til at se om whey proteinpulveret har virket, det skal siges at jeg også kører et HST program ved siden af, så jeg burde stige i vægt samt få noget masse under disse 8 ugers prøve med whey proteinpulver.

Posted in Generelt.

Tagged with , , , , , , , , , , , .