Skip to content


Færdig med den anden HST cyklus

Læs eventuelt først om HST programmet her.

Ja, så blev jeg endelig færdig med anden HST cyklus, i programmet. Nemlig den hvor man skal tage 10 gentagelser.

Her var jeg mere på hjemme bane med gentagelser, og syntes jeg var lidt bedre med i øvelserne. Jeg kunne godt mærke at jeg allerede kunne stige i nogle af tingene, som jeg også kunne i sluningen af den første HST cyklus.

Desværre mistede jeg en trænings dag, eftersom mit center hvor jeg træner valgte at lukke d. 24 og 25 december, samt den 31 december og d. 1 januar. Jeg sprang bare den trænings dag over, og hoppede videre til næste, som jeg heldigvis godt kunne køre videre på.

Jeg ser nu forventnings fuldt frem til at komme i gang med 3. HST cyklus da jeg syntes at 5 gentagelser er hårdere på en helt anden måde, da det er mere styrken end udholdenhed man træner.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , .