Skip to content


Færdig med den første HST cyklus

Læs eventuelt først om HST programmet her.

Ja, så blev jeg endelig færdig med den første HST cyklus.

Før trænede jeg næsten alle øvelser 3 sæt af 8 reps, så det var lidt svært at komme ind og tage 2 sæt af 15 reps lige pludselig. Det var lidt hårdt de første par gange, hvor jeg virkelig kunne mærke at mine muskler blev smadret, men i slutningen af programmet var der flere øvelser hvor jeg smed flere kilo på end der egentlig skulle på ifølge programmet. Jeg havde ikke lige regnet med at resultaterne ville komme så hurtigt, men glæder mig nu rigtigt meget til at komme hen og tage 2 sæt af 10 reps i morgen, og så se hvad kroppen siger til det.

Indtil videre er jeg meget glad for HST programmet, og følger det så godt som jeg kan hver gang, har kun mistet en rep i bænkpres, da det simpelthen blev lidt for hårdt i 2. sæt at smide de 60 kg op 15 gange. Den næste gang jeg var henne og træne, havde jeg dog ikke de store problemer med at tage 2×15 af 60 kg.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .