Skip to content


Første 2-split trænings pas

Læs eventuelt først om 2 split programmet her.

Første trænings pas  i det 2 split program er gennemført, og det var rart at prøve noget andet end HST programmet. Flere serier og forskellige reps, samt færre øvelser var noget af det jeg lige skulle vænne mig til ved 2-split programmet. Jeg fandt hurtigt ud af at det også kunne blive hårdt i fx tredje sæt, så da jeg tog de forskellige øvelser måtte jeg gå lidt ned i vægte på de forskellige ting, for at kunne tage alle 3-4 sæt så de stadig var ordenlige.

Det er et 2 split program der er rimelig let kørt igennem, og det tager ca. omkring 1 time at køre det igennem. Jeg valgt på dag 2 at ligge chin up med bredt greb ind som ekstra øvelse til sidst, dette gjorde jeg for at få trænet vingerne også, da jeg ikke syntes det kan mærkes så godt i yates row og bent over row.

Men alt i alt et fint program som jeg glæder mig til at se resultatet af. Det kan godt være lidt underligt at undværre at træne den anden muskel gruppe når man fx er på dag 1, og man er van til at køre fullbody program.

Skal nok snart få opdateret HST evalueringen med max test samt eventuelt billeder før og efter.

Posted in Træning.