Skip to content


Max test i bænk

Ja, i dag da jeg skulle køre mit 2 split program, så valgte jeg at køre det sådan her med bænk:

1 x warm up med 50 kg på en del reps

2×6 reps med 75 kg, det skal jeg køre med i 2 split programmet.

Efter dette valgte jeg så at prøve at køre 1 rep max i bænk, de andre løft var gået så godt, og havde en god opbakning med, så motivationen var bare i top.

Det første der blev prøvet var 90 kg, den gik rimelig nemt op. Efter denne tog jeg 92.5 kg som også gik rimelig “problemfrit” dog, kunne jeg mærke at jeg ikke skulle højere op for så ville jeg gå død.

Så den nye max i bænk: 92,5 kg

Jeg kørte også skrå bænk med håndvægte, havde før HST programmet problemer med at få 30 kg’s håndvægtene op i position, hvilket var helt umuligt. I dag kørte jeg med 30 kg’s 6 gange ca. Så alt i alt en rigtig god dag. De andre øvelser fulgte jeg bare programmet i, da jeg ikke ville stresse kroppen alt for meget.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , , .