Skip to content


Sheiko efter godt en uge

Læs eventuel først om Sheiko programmet.

Efter godt en uge med Sheiko programmet syntes jeg allerede at kunne mærke at jeg er steget i styrke. Vi kører programmet noget hårdere end det skal køres, men syntes også vi har fået en del ud af det indtil videre. I går kørte vi i bænkpress 6 sæt med 2 reps i hver. Første sæt blev kørt med 87.5 kg på, men syntes så det kunne være sjovt at se om jeg kunne tage 90 kg to gange i stedet for, og det tog jeg så de andre 5 sæt med. Det skal siges at lige inden jeg startede på Sheiko programmet var min max 92.5 kg.

Min ven, der også køre Sheiko programmet, kom også op og tage 72.5 kg to gange, og hans max lagde ellers på 75 før vi startede. Han er ikke så vant til at stige, men ved dette program regner jeg med at han  hver fald kan tage 80 kg når vi er færdige. Så alt i alt er det vidst udemærkede resultater på så kort tid som vi jo nu har kørt det.

Udover bænkpres har jeg også taget 32 kgs håndvægte i skrå bænk, og 90 kg i henholdsvis dødløft og squat med hver i sær et par reps. Så jeg syntes Sheiko programmet indtil videre har vist gode resultater

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , .