Skip to content


HST evaluering

Læs eventuelt først om det HST program jeg lige har været igennem.

Jeg havde egentlig aftalt med min bror at vi skulle hen og træne, min bror er også igang med HST programmet, men han må have misforstået noget, så han tog der hen med en anden. Ingen af mine andre trænings partnere var klar, så jeg endte med at tage der hen alene, men mødte heldigvis et andet kendt hovede der omme.

Jeg endte med at køre lidt færre øvelser end jeg plejer, men 3 sæt af alt. Jeg pressede mig lidt i disse øvelser:

I squat var min 5 rep max før 80, det var det jeg havde tastet ind i HST programmet. Jeg tog også 80 kg på i dag, men tog det 3 sæt a 8 gange i stedet! – Dette kunne godt mærkes i lårene.

I bænkpres  var min 1 rep max før 82.5, dog vidste jeg godt at min max nok nærmere var 85 da jeg startede på HST programmet. Jeg valgte at køre med på min vens program der gik således; 2×4 med 70, 2×4 med 75, 2×4 med 80 og til sidst 2×3 med 85! Den sidste med 85 var rigtig hård, men kunne tage den, min ven havde kun en finger under anden gang, for en sikkerhedsskyld. (Testet 7 feb. til 92,5 i max bænk!)

Så indtil videre har HST programmet hjulpet en stor del, jeg har også taget et par kg på da jeg stod op på vægten. I de andre øvelser tror jeg også jeg er steget, men jeg havde ikke lige det store energi overskud, og havde også glemt min drikke dunk, så kunne ikke lige teste alle øvelserne desværre.

Jeg tilføjer i HST evalueringen når jeg har prøvet flere øvelser, det kan i hver fald varmt anbefales at holde den uges pause som HST programmet foreslår, da man på den måde kan nå at restituere noget mere.

Selve programmet er anbefalelses værdigt hvis man vil prøve noget anderledes, og det har været ganske udemærket at køre det, nogle gange savnede jeg dog at køre mig ud til max hver gang.

Posted in Træning.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Dennis says

    Det kunne være man skulle tage sig sammen og begynde at bænke lidt igen. Jeg ville også gerne op i vægt i den øvelse.

    Det er jo som regel den øvelse man måler sig med andre i.

Continuing the Discussion

  1. HST program | Fitman.dk linked to this post on 4. februar 2009

    […] om min evaluering af programmet her. Senere kommer jeg også med en evaluering fra min bror, som også køre HST programmet. […]Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.